reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

Jeżeli chodzi o wypadanie włosów, to mi już powoli się zmniejsza, a było naprawdę tragicznie. Moje włosy były wszędzie: na poduszce, na podłodze...., a mycie głowy to już była tragedia-wanna zapchana. Teraz jest już lepiej (po 2miesiącach), nie wiem czy to zasługa SKRZYPO VITY czy po prostu wreszcie sie to unormowało.

reklama
tusia-mi też po porodzie zrobiła się niewielka nadżerka i trzeba będzie z nią coś zrobic tylko nie wiem czy zdecydowac się na wypalanie czy zamrażanie. Pisałaś, że miałaś wypalaną. Czy to boli?

dasariadzieki, zapytam w aptece....

ja mialam wymrazana nadzerke..........bol do zniesienia!!!pozniej sie troche woda z Ciebie leje ale nie jest najgozej!!!!
w porownaniu z porodem to pikus!!!

Dziewczyny najważniejsze, Maja zaczęła siadac. nie z pozycji leżącej, ale na wpół leżacej, tylko co usiadzie to zaraz na boku laduje i juz nawet na lezaczku musze ja pilnowac.

Będę musiała wreszcie zrobic coś z tą nadżerką, tylko najgorsze jest to, że jak mnie coś nie boli to mi ciężko iśc do lekarza, ale po tym zabiegu można normalnie funkcjonowa tzn chodzic do pracy, bo niestety niebawem do niej wracam

reklama
witam nowe kolezanki lipcóweczki :) :) :)

odrazu wam pisze abyscie podaly swoje daty urodzin i imienin
jak nas podczytywalyscie to wiecie po co ;)

Do góry