reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

Hanti ja też karmię tylko piersią i też nie mialam jeszcze @.
Mój mąż ma schiza nie na punkcie swojego wyglądu tylko tego, że jego zdjęcie mogłoby znaleźć się w intenecie i zostać podstępnie wykorzystane przez kogoś do niecnych czynów O0 ::)

reklama
Dobra dziewczęta, spadam spać.
Dobranoc. Nie naklepcie za dużo bo i tak mam już poważne zaległości w czytaniu  :p ;D

hanti te ole w podbrzuszu moga byc od karmienia, bo wtedy wytwarza sie oxytocyna i powoduje lekkie slurcze.....ja tez tak mam, zauwaz kiedy to masz.....mna pewno po karmieniu!!!!!

spadam spac dziewuszki, bo stoi tu nademna taki jeden i czeka az mu zwolnie miejsce!!!! :laugh: :laugh: :laugh:

calusy!!! :-* :-* :-*

Brunetko suknia wygląda czadowo... na tej modelce. Jakoś nie wierzę, że tak samo będzie wyglądała w tej sukni dziewczyna która nosi rozmiar 36 jak ta co nosi 42. Wystrzegam się robienia zakupów ubraniowych przez internet. Nawet jak idę do sklepu i zmierzę dziesięć rzeczy to prawdopodobieństwo że bedzie pasować choć jedna jest niewielkie.

e_mamo ja też spróbowałabym złożyc papiery a nóż sie uda ja też wracam do pracy po nowym roku a karmie piersią w środe ide do pediatry to zapytam co z maluszkiem jakie jedzonko ma jeść pod moją nieobecność
Karin jak czytam o twojej córeczce to jakbym mojego krzysia widziała całe noce przy cycu i co chwila jak tylko odpadnie przez przypadek to płacz nie wiem ile tak wytrzymam tylko wieczorem po kąpieli śpi troche dłużej i nie budzi sie mogłabym to wykorzystać i sie przespac ale siedze na BB  ;D

Karin pisze:
Brunetko suknia wygląda czadowo... na tej modelce. Jakoś nie wierzę, że tak samo będzie wyglądała w tej sukni dziewczyna która nosi rozmiar 36 jak ta co nosi 42. Wystrzegam się robienia zakupów ubraniowych przez internet. Nawet jak idę do sklepu i zmierzę dziesięć rzeczy to prawdopodobieństwo że bedzie pasować choć jedna jest niewielkie.
Też  mnie zastanawia uniwersalnośc tej kreacji ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Ale pooglądać można.....a tak wyszukane kreacje chyba rzeczywiście lepiej zmierzyć przed ich kupieniem, zwłaszcza jeżeli ma się w nich wyglądać olśniewająco ::)

Joaska pisze:
hanti te ole w podbrzuszu moga byc od karmienia, bo wtedy wytwarza sie oxytocyna i powoduje lekkie slurcze.....ja tez tak mam, zauwaz kiedy to masz.....mna pewno po karmieniu!!!!!

spadam spac dziewuszki, bo stoi tu  nademna taki jeden i czeka az mu zwolnie miejsce!!!! :laugh: :laugh: :laugh:

calusy!!! :-* :-* :-*
dzięki Joasiu,bo już się zaczęłam martwić.... ;)

brunetko kiecka super,tylko na babkę o figurze Foremniakowej,ja to mogę tylko pozazdrościć takiej figury!!!

reklama
Do góry