reklama
elfiko
lipcowe mamy ´05
co do włosów to u mnie już lepiej ale nadal wypadają, pociesza mnie to że juz sie rano nie budze na całkowicie owłosionej poduszce.
Byłam u dermatologa bo sie przeraziłam tymi ilościami kłaków posianymi po całym domu i właściwie nic sie nowego nie dowiedziałam . chwilowe osłabienie organizmu po ciąży, normalne, samo przejdzie. : A i kazała nosic czapke jak jest b. zimno bo mróz też osłabia cebulki
Byłam u dermatologa bo sie przeraziłam tymi ilościami kłaków posianymi po całym domu i właściwie nic sie nowego nie dowiedziałam . chwilowe osłabienie organizmu po ciąży, normalne, samo przejdzie. : A i kazała nosic czapke jak jest b. zimno bo mróz też osłabia cebulki
kate332
lipcowe mamy'05
ja czapke staram sie nosić ale nadal budze sie
elfiko pisze:na całkowicie owłosionej poduszce.
Joaska
Lipcowe mamy '05
czyzby wszyscy ogladali final tanca z gwiazdami??????? :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
hanti
Lipcowe Mamy '05
oczywiście i ja jestem za!!! > ;DYsia pisze:Brunetko i Niuńko ja jestem za.
hanti
Lipcowe Mamy '05
to tak jak ja......a 25 grudnia idziemy na wesele do brata mojego męża(gdzie mój mąż jest świadkiem),a ja nie dość,że jestem z oponą na brzuchu,to kasy nie mam zbytnio na drogą kieckę.......a w ogóle to do d...pyIwon pisze:Cześć laski!
Mam dziś jakiś dół egzystencjalny- paznokcie łamliwe, zamiast ubywających kilogramów mam ubywające włosy, ble! :
Przydałby mi się taki regeneracyjny weekendzik. A propo Nianiu czekamy na relacje jak minęły dwa ostatnie dni? 8)
W dodatku wczoraj byłam na rodzinnej imprezce u babci i już pisałam Joasi, że za to obżarstwo, jakiego się dopuściłam powinnam cały tydzień na grochu klęczeć
Nie chce mi się mieć oponę i odchudzać też mi się nie chce. Ech!
wyglądam źle i nie chce mi się iść!!!!!
hanti
Lipcowe Mamy '05
z ręką na sercu mogę się pod tym podpisać .......co do ubranka sie tyczy i płodnościJoaska pisze:asiolku ubranko przecudne!!!!!!!
Iwon biedna...............a wiesz ile ja bym dala, zeby wiedziec co sie ze mna i z moja plodnoscia dzieje...........a tak przez ta moja laktacje to guzik wiem!!!!
joasiu mam często odczucia,jak TY,czyżbyśmy byly jakieś pokrewne duszyczki ;D ;D ;D ;D ;D
reklama