reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

ehh o płodności to lepiej nie mówić....... ja miałam @ jakieś 2 miesiące po porodzie a potem aż do tej pory NIC nawet test robiłam w takim byłam strachu ::)

reklama
co do włosów to u mnie już lepiej ale nadal wypadają, pociesza mnie to że juz sie rano nie budze na całkowicie owłosionej poduszce.
Byłam u dermatologa bo sie przeraziłam tymi ilościami kłaków posianymi po całym domu i właściwie nic sie nowego nie dowiedziałam . chwilowe osłabienie organizmu po ciąży, normalne, samo przejdzie. ::) A i kazała nosic czapke jak jest b. zimno bo mróz też osłabia cebulki

Iwon pisze:
Cześć laski!
Mam dziś jakiś dół egzystencjalny- paznokcie łamliwe, zamiast ubywających kilogramów mam ubywające włosy, ble!  :p ::)
Przydałby mi się taki regeneracyjny weekendzik. A propo Nianiu czekamy na relacje jak minęły dwa ostatnie dni?  ;) 8)

W dodatku wczoraj byłam na rodzinnej imprezce u babci i już pisałam Joasi, że za to obżarstwo, jakiego się dopuściłam powinnam cały tydzień na grochu klęczeć   :p
Nie chce mi się mieć oponę i odchudzać też mi się nie chce. Ech!  :p
to tak jak ja......a 25 grudnia idziemy na wesele do brata mojego męża(gdzie mój mąż jest świadkiem),a ja nie dość,że jestem z oponą na brzuchu,to kasy nie mam zbytnio na drogą kieckę.......a w ogóle to do d...py
wyglądam źle i nie chce mi się iść!!!!!

Joaska pisze:
asiolku ubranko przecudne!!!!!!!

Iwon biedna...............a wiesz ile ja bym dala, zeby wiedziec co sie ze mna i z moja plodnoscia dzieje...........a tak przez ta moja laktacje to guzik wiem!!!!
z ręką na sercu mogę się pod tym podpisać .......co do ubranka sie tyczy i płodności
joasiu mam często odczucia,jak TY,czyżbyśmy byly jakieś pokrewne duszyczki ;D ;D ;D ;D ;D

reklama
kto wygrał?
nie mam tvn-u

jestem za Cichopek :)

a teraz ide z moim tatusiem na wspolna kapiel w suuuper goracej wodzie :laugh:
ech jak ja to lubie chcoc wysusza skore
no a Karus przy okazji jajeczka sobie sparzy ;D ;D

Do góry