Joaska
Lipcowe mamy '05
chodzilo mi oczywiscie o grono!!!!!!!
:laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
:laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dawaj alka dzisiaj kawa przy kompie wskazana......hahahaalka pisze:Joaska pisze:cos ta kawa na mnie nie dziala............plote jak potluczona!!!!!a niby sie wyspalam ...........eh
hihihihihihihi, witaj w gronie potłuczonych : ;D ;D ;D ;D :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
a tak czytam o tych Waszych kawkach i mi tu slina na klawiaturę kurcze leci....
ja piję nesce rozpuszczalną z dużą ilością mleka .....i działaJoaska pisze:u mnie bezkofeunowa...............
alka pisze:hanti!!!!! ale słodka Otylka!!!!!! Po matce normalnie laska niezła rośnie!!!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
A najlepsze pierwsze zdjęcie - mama z dzieckiem na rękach i garnkiem na głowie :laugh: :laugh: :laugh:
E - mamo ale wypasiona spacerówka! No kochana, spacer nas czeka na bank :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
Joaśka ale profesjonalny model z tego Twojego Kubusia! :laugh: :laugh: :laugh:
A tekst Karin "puszczaj..." i mina Jagódki normalnie hit!!! A jaka lalunia !!! (hihihihhihi obie lalunie!! )
Pyzocha... ryczy.....