reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
kurcze jestem cała obśliniona,żeby z Wami posiedzieć,mam małą na rękach,a ona w najlepsze obgryza mi ramie i szyje :o :o :o :o :o
ale chyba jednak muszę iść z nią gdzie indziej ma dosć tej pozycji,lecę bo za molestowanie kompem dziecka mnie zamkną ;D ;D ;D ;D

oj straszny ruch tutaj u nas
bylam na spacerze a teraz mam chwile bo Weronika dostala wlasnie papierek z batonika i namiętnie go gniecie ;D
bo ja w myśl nowej zasady- odchudzamy sie od jutra a jutro nigdy nie nadejdzie- zjadłam właśnie batonika ;D
Niania ja też ja też na liste odwiedzających plissssssss :angel: :angel: :angel:

Nie mam czasu teraz czytać bo musze sie za jakiś obiadek chwycic ale jeszcze tutaj wpadne, szczególnie na butelkowe bo u nas znowu zawirowania straszne

NiaNia pisze:
tusia26 pisze:
Na mikołaja mojemu zamówiłam smycz z alegro na szyje, taką jak np do kluczy. z napisem - KOCHAM TUSIE! hi, hi. ostatnio szukał w domu taką bo ja miałam i nie znalazl. Potrzebna mu do takiego (nie wiem co to jst) malusienkiego sprzeciku gdzie z komputera na niego właśnie ściąga sobie mp3.
Fajny patent ;D Tusia daj adres stonki.
Ja szukałam tez coś dla michała ale zgodnie stwierdzilismy, ze w obecnej sytuacji ( dom i full wydatków ::)) naszym prezentem dla siebie na wzajem bedzie wyjazd na weekend. Ale mam juz dla niego upatrzony prezent pod choinkę ;D

Nianiu ja zamawiałam u tego bo bylo najtaniej, ale jak wpiszesz na alegro Smycz to się pokaza i inne - ten narazie nie ma - aukcja sie skonczyla. Ale wiecie co tak sobie mysle moze jakies t-shirty sa tez co mozna taki wlasnie napis na nich sobie zamowic. Np - Kocham swoją żonę :p

A my jesteśmy po szczepieniu, Julce brakuje 5 gram do 7 kg :), a długa jest na 68 cm. Ostatnio jak byliśmy to pediatra kazała mi dziecko dokarmiać a dzisiaj była inna lekarka i nie kazała niczego nowego podawać. I weź tu bądź mądry człowieku. Za to mała była grzeczna, wcale nie płakała. Uffff

Elfiko nie przeszkadzało lekarce, że mąż chory a ja kicham, kazała szczepić małą i tyle. Mam nadzieję, że nic złego się nie wykluje z tego.

Widzę, że się na spotkanie umawiacie :) fajnie, życzę Wam aby się udało :) !! ja poczekam aż zechcecie przyjechać nad morze, wtedy z wielką chęcią się z Wami spotkam. Ooo, może pod namioty do Alki :) :p :p :p 8) ??

Asiołek - fajnie, że jesteś, mam nadzieję, że z Majeczką będzie już tylko lepiej:) Duża buźka dla Was !

Joasia przepędź depresję precz !!, wiem łatwo mówić, gorzej zrobić, sama jakoś nie bardzo potrafię sobie dziś pomóc, ale mam nadzieję, że jutro będzie lepiej !

Biorę teraz moje małe słońce na spacer :)
papa

Ja co ostatnio byłam u dentysty to zostawiłlam Majke z tesciowa i chyba juz wiecej tego nie zrobie - wyobrazcie sobie, ze biedulka nic od 12 do 19 nie zjadla. Jak przyszlam to spala. Ją sie ciezko karmi bo marudzi, ale jak sie karmi i macha grzechota to jakos idzie. Mowilam o tym tesciowej i zeby byla z nia u nas nagorze to nie posluchala mnie i wziela ja na dol bez zabawek. :mad: Majka najpierw marudzila, potem zaczela plakac no to tesciowa co tylko potrafi to brudna ja do wozka i wozila az zasnie. No i wes tu jej daj dziecko.

Dziewczyny a jak tam wasze aerobiki, brzuszki itp. no i wasze oponki, bo moja ciagle jest. Jak jestem wyprostowana to nie widac, ale jak usiade to zwisa mi skora na brzuchu - nie moge na to patrzec, robi mi sie od tego niedobrze.

Hheheh Tusia dobry patent z tą koszulką. Zaraz Wam wstawie zdjecie z podrózy poslubnej, mój mąz ma własnie taki napis na plecach "I LOVE MY WIFE" zrobiony kremem do opalania....przeze mnie :p

Zapraszam wszytskie was, niezaleznie od ilosci kilometrów i od tego co umiecie robić do żarcia hihihi
I jezscze raz powtórze, ze mówie całkiem serio o tym spotkaniu. Jestem powazna jak nigdy w zyciu ;D
I sadze ze jest to realne jak sie chce. Zrobimy fajne zarcie, grilla, kupimy duzo wódki, wina, piwai mozemy przeciez wynajac ze trzy opiekunki na godziny zeby kontrlowały akcje jak juz bedziemy pijane :p ::)
Zapraszam oczywiscie z męzami :) musze poznać tych farciarzy 8)

To takie dziwne ale ja naprawde czuje do Was ogromne przywiazanie i przyjaźń. Kazda jest inna a na swoj spoób taka mi bliska. Ach bym Was wsztskie na raz uscisneła.
I wiecie co ja wiem ze dalkeo mieszkamy itd ale pomyslcie sobie - taka okazja moze sie nie powtórzyc. Dajmy sobie troche spontanicznosci. Bedziemy miały co wspominac na stare lata ;D

reklama
e_mama pisze:
Widzę, że się na spotkanie umawiacie :) fajnie, życzę Wam aby się udało :) !! ja poczekam aż zechcecie przyjechać nad morze, wtedy z wielką chęcią się z Wami spotkam. Ooo, może pod namioty do Alki :) :p :p :p 8) ??

Zaraz zaraz czy ktoś tu sie przypadkiem nie wymiguje??? :mad:

Do góry