Joaska
Lipcowe mamy '05
Iwon :-* :-* aktora w watku czy w suwaczku????
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
NiaNia pisze:Fajny patent ;D Tusia daj adres stonki.tusia26 pisze:Na mikołaja mojemu zamówiłam smycz z alegro na szyje, taką jak np do kluczy. z napisem - KOCHAM TUSIE! hi, hi. ostatnio szukał w domu taką bo ja miałam i nie znalazl. Potrzebna mu do takiego (nie wiem co to jst) malusienkiego sprzeciku gdzie z komputera na niego właśnie ściąga sobie mp3.
Ja szukałam tez coś dla michała ale zgodnie stwierdzilismy, ze w obecnej sytuacji ( dom i full wydatków :) naszym prezentem dla siebie na wzajem bedzie wyjazd na weekend. Ale mam juz dla niego upatrzony prezent pod choinkę ;D
e_mama pisze:Widzę, że się na spotkanie umawiacie fajnie, życzę Wam aby się udało !! ja poczekam aż zechcecie przyjechać nad morze, wtedy z wielką chęcią się z Wami spotkam. Ooo, może pod namioty do Alki 8) ??