reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

A tak wogoel to sie chce pochwalic, ze gadałam dziś z Karin ;D ;D ;D ( to zemsta z zadrości ze Iwon gada z Elfiko ;D ;)).
Karin jest cudowna, normalną wyluzowaną babką. Czułam to nawet przez net i sie nie zawiodłam ;D I Jagódkę słyszalam ;D ;D

reklama
Alka super fryz, super buźka :) A fotki wcale źle nie wyszły, przyznaj, że chcesz skasować, bo się ludziom do tego forum nie przyznajesz :laugh: :laugh: :laugh: ;)

jak piosalam bylam nianią-opiekunka ;D
i opiekowalam sie Marysia w jej domu
jej mama wyszla z zalozenia ze jednak nie chce robic szoku malej jakimis zmianami
w domu zna swoje sciany,ma swoje lozeczko.....itd.
i ja sie z tym zgadzam

moge wam powiedziec ze mimo ze juz tam nie pracuje od wrzesnia 2004 to nadal mam klucze od ich domu :)
gdy chcialam je oddac uslyszalam ze mam trzymac w razie 'w' :laugh:

zaufanie to podstawa

alka fotki OK !!! :):):) no i potwierdzam, pasemka pierwsza klasa !:) A co to za impreza była zakrapiana? Jak zniósł to Michałek ?:) A, no właśnie, dziś pierwszy raz udało mi się ściągnąć całe 110 ml mleczka, robię już zapasy w zamrażalniku:)

Iwon ja wstępnie zdecydowałam się na 19 letnią studentkę psychologii ze Szczecina hahha :) ale oczywiście jeszcze jestem przed rozmową z nią, na razie tylko wymieniałysmy e-maile, więc nie podjęłam decyzji :)

Mój synek pojekiwał i pojekiwał juz nie wiedziałam co z nim zrobić więc sciagnełam mu "majtki" i odrazu sie wyluzował. Teraz leży z gołym siusiakiem i sobie grucha ;D Ma to po tatusiu ;D

Lece do kosmetyczki na paznokcie 8)

Ja sie jeszcze chce zapisac do klubu "rosnacego zeba". Jas ma biala kropeczke na gornym dziaselku - moze to wyjasnia jego przebudzenia od dwoch tygodni i nagla poczebe ssania smoczka ciagle ;D

reklama
Do góry