reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Viola240 pisze:
Niestety o dojazdach niesłyszałam bo raczej ludzie wozili do niańswoje pociechy.
??? U nas w Szczecinie dojeżdżanie do dziecka to norma. Ja bym się nie zdecydowała na ciąganie dziecka po obcych domach. Jeszcze to ubieranie, szykowanie. :p Szkoda czasu.

reklama
No widzisz Iwon a ja jestem zdania że po co mi obcy maja kąty ogladać jak mogę ja sama zawieżć.Zobacz taka dziewczyna jest sama z twoją niunią w domu i co wiesz napewno czy ci nie przegląda szuflad np.z bielizną itp.
...no ale to tylko moje zdanie :)

Viola240 pisze:
No widzisz Iwon a ja jestem zdania że po co mi obcy maja kąty ogladać jak mogę ja sama zawieżć.Zobacz taka dziewczyna jest sama z twoją niunią w domu i co wiesz napewno czy ci nie przegląda szuflad np.z bielizną itp.
...no ale to tylko moje zdanie :)

Gdybym była taka nieufna i podejrzewała nianię o zaglądanie do szuflad, to bym takiej osobie dziecka pod opieką nie zostawiła, nawet u niej w domu. Skoro ma taki styl bycia, nie jest wiarygodna jako człowiek i jako niania. Musisz ufać, skoro powierzasz jej najdroższy skarb.

Kredko trzymam kciukasy za przegnanie tego skórnego paskudztwa u Tymonka :)

Dziewczyny, robiłam dziś test. Jest ok. :p ::) :) Przez chwilę adrenalina mocno mi podskoczyła. No i przypomniałam sobie przy okazji, jak to było, kiedy robiłam teścik rok temu :) Oczywiście łezka mi się w oku zakręciła :) ::)

W sumie fajnie by było mieć dzidziołka teraz ::) :p ;D Wiem, że jestem niekonsekwentna, co innego gadałam ;). Ale te emocje, wszystko mi się przypomniało ::) Ech, i tak nic z tego. Teraz praca :p

Ja tez wole by niania u mnie byla niz mialabym do niej jezdzic. W krakowie ceny tez od 4 do 7 zl - znajdziesz tez pewnie i za 10 zl, ale to juz super wyksztalcone panie, ktore nie wiadomo co robia z tymi naszymi dziecmi?

Iwon pisze:
W sumie fajnie by było mieć dzidziołka teraz  ::) :p ;D Wiem, że jestem niekonsekwentna, co innego gadałam  ;). Ale te emocje, wszystko mi się przypomniało  ::) Ech, i tak nic z tego. Teraz praca  :p

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
hihihihiihiiii

reklama
Alka fajna dupa z Ciebie ;DSłowo daje "inaczej" sobie Ciebie wyobrazałam :laugh: :laugh: :laugh:
Jestem mile zaskoczona. Ech ::)te włosy tez kiedys miałam taki kolor . To były czasy... 8) ;)

Do góry