reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Ania gratulacje z powodu ząbka :)
U nas zębów ani widu ani słychu. Tzn. ja jeszcze mam zęby, ale u Maciusia nic nie widać :D :D

reklama
Jutro czwartek, hurrrra. Uwielbiam wtorki i czwartki, bo wtedy pracuję tylko po południu, więc do 16 jestem z Maciejką :)
Najbardziej się cieszę, że mimo pracy udaje mi się jakoś z karmieniami wycyrklować tak, że nie muszę odciągać mleka (nienawidzę tego robić - czuje się wtedy jak dojna krowa). No ale od stycznia to będzie super, jak Maciejka zacznie jeść coś innego, bo w razie nagłego wypadku (jak nie trafie do domu na czas) zawsze będzie można go czymś "zatkać". :)

Właśnie byłam w galeryjce: śliczne bobaski :)
Jagódka w tatusia zapatrzona, Kornelek to chyba człowiek guma - tak się fajnie wygina :), a Weroniczka to ma fryzurkę całkiem jak mój Maciuś :D

Dziewczyny wlasnie zagladalam do watku o ksiazce kucharskiej dla niemowlat ..juz kiedys przesylalam ja Wam ale jesli kos nie ma to nie ma problemu zeby ja wyslac dajcie tylko znac komu ;)

moje dzieci spia... :D a ja pije herbatke z cytrynka, slucham sobie jazzu i patrze na pranie ktore sie usmiecha by je w koncu pochowac do szafy :p

Gazelaczku czy mozesz mi napisac ile Macius zjada kaszki ??? bo ja czasami glupieje raz Gabryska zje pelna miseczke a immym razem tylko kilka lyzeczek i strajkuje
no i tez przymiezamy sie do marchewki...powiem Wam szczerze ze troszke sie boje bo Gabrychna to kawal babki i jak zaczne ja dokarmiac czy czasem nie zrobisie z niej klops ??? a z drugiej strony pewnie juz powinna dostawac wiecej bo ciagle chce cycac wiec pewnie potrzebuje juz wiecej...aj jaaj

Czesc Mania. Ale się z tobą dawno nie spotkałam :) Jak można to ja poproszę tę książkę rklaudia@poczta.onet.pl

A ja szaleję - przeczytałam wszystkie zaległe wątki, bo mój synek śpi a mąż cosik tam majstruje :) Ale fajnie być na bieżąco :)

dzieci spia a my hop siup na bb ;D
zarac Ci przesle ta ksiazeczke ;)

ahaha wiesz Wasz Macius to caly Lukasz! pewnie dumny jest z tego powodu co? ;)
moj Lukasz tez chodzi z glowa do gory bo wszyscy mu mowia ze do tatusia podobne dzieci ;) ;D

reklama
mania pisze:
no i tez przymiezamy sie do marchewki...powiem Wam szczerze ze troszke sie boje bo Gabrychna to kawal babki i jak zaczne ja dokarmiac czy czasem nie zrobisie z niej klops ??? a z drugiej strony pewnie juz powinna dostawac wiecej bo ciagle chce cycac wiec pewnie potrzebuje juz wiecej...aj jaaj

Dlatego tez chce najpierw zwazyc Jasia - boje sie ze jego waga to mnie juz zaszczeli i moze mnie jeszcze powstrzyma od tego dokarmiania :)

Do góry