reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

Dziewczyny, trzy godziny minely i Macius nie woła że chce jeść! Wychodzi na to, że dotychczas dziecko głodziłam!!!

reklama
Dzisiaj jak wyruszylam to standardowo w polowie drogi dpoadl mnie snieg i do domu ja balwan wracalam  ;D ;D ;D
Tylko ciezko sie mi troszke wozek prowadzi po sniegu, opon nie mam zimowych i sie slizgaja  ;D

my jutro mamy wyprawe na wywiadówke,ciekawe jaka jutro będzie pogoda
najgorzej,że Oti nie lubi być opatulona
i strasznie sie wścieka,kiedy ją przykrywam
no cóż pewnie znów będziemy szły z syreną alarmową......hahaha

gazelaczek pisze:
Dziewczyny, trzy godziny minely i Macius nie woła że chce jeść! Wychodzi na to, że dotychczas dziecko głodziłam!!!
a co takiego dałaś dziecku????
ja muszę powoli zacząć dawać Oti inne jedzenie,niż cycek
jak wrócę do pracy w styczniu,to biedactwo już tylko sztuczne będzie jadło.....

wracam z galeryjki
DZIECIACZKI SĄ PO PROSTU ŚLICZNE
TUSIA czym karmisz Majeczke ,laseczka tyle włosków ma.......hahaha
no cóż u nas nadal łysinka

gazelaczku gratuluje innowacji w zywieniu Maciejki!!!ja caly czas zastanawiam sie, jakby tu zrobic, zeby Kuba spal cala noc, ale jeszcze chyba sie nie zdecyduje na ten kleik.......chociaz jak bede miala juz dosc to chyba trzeba bedzie cos wymyslec!!!!

reklama
Do góry