reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

mania pisze:
ojej E-mamo ja sie duzo z oczami nalatalam  :p ale co do kanalika to wim tylko ze to nieprzyjemne i chyba ze znieczuleniem sie je robi ???

Maniu i w końcu coś pomogło? A jeśli tak to co? Bo u nas były różne kropelki, masowanie, codziennie przemywam solą fizjologiczną i lipa, jak ropiało tak ropieje dalej :( Zaraz zaczynam się zbierać do okulisty, a wyglądam jak wampir, przedwczoraj popękały mi naczynka w lewym oku i miałam całe czerwone, a dziś w nocy w lewym. Normalnie krew mi oczy zalewa :) :laugh: :laugh: :laugh: ;D ;)

reklama
odtykanie tego kanalika to nic przyjemnego, choc moja kolezanka byla ostatnio z 8 miesiecznym bobasem ale wolala wyjsc.... a dzis Ania, z ktora chodze na spacery tez pojechala ze swoim kubusiem na odtykanie, trzymam kciuki za nia zeby byla dzielna :-[

a tak wogóle to witam z ranka ;)
dziś szczepienie więc trzymajcie kciuki, żeby Majeczka nie płakusiała za bardzo

Łaaaa :) no praktycznie tak :).Ja bym powiedziała: w korytarzu na taborecie stały ziemniaki w siatce :) ;) :laugh: ;D.Na jedno wychodzi :) ;) :laugh: ;D.Czy ty poznańską pyrką jesteś? :).

czesc lipcoweczki:)

niewyspana jestem strasznie, Kuba budzil sie w nocy chyba z 5 razy, zupelnie jak po poodzie........padam, a jeszcze czeka mnie sprzatanko i prasowanko...........eh

a u nas sniezek pruszu za okienkiem, ale tylko troszeczke, pokazywalam Kubie ale jakos nie zaczail :laugh: :laugh: :laugh:

Agniecha a coz to zalamiglowki z ranca??????a e_mamie gratulujemy rozwiazania!!!!! :D :D :D

witajcie kochane!1
tymul zasnął niedawno a ja nadrabiam nocne zaległości ;D uwielbiam sobie tak z wmi tu posiedzieć :)
maniulka ale zima brryyy faktycznie, mnie zeszłego roku we włoszech zastała, tam nigdy śnieg nie padał a zeszłej zimy troszkę przypruszyło i ludzie w panice ! :laugh: :laugh: :laugh: na jezdni nic jeszcze nie było a oni zimówki zakładali, rano się obudzili i lekko śniegu było a ci do roboty nie jechali, bo śnieg spadł :D :D :D no ale w sumie to oni nie przyzwyczjeni do śniegu i nie umią w takich warunkach jeździć.
a ja tam lubię zimę ;D i lto lubię i w sumie to nie wiem co bardziej mi odpowiada ale chyba jednak lato, choć zimy bym nie oddała :)

reklama
Do góry