reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Ciekawe z tym marudzeniem naszych dzieciaków, że w jednym czasie mamy podobne problemy.

W ciągu dnia to nawet dochodzi do tego, że zaczęłam oglądać z Julką telewizję, żeby mieć trochę spokoju.
A w szkole rodzenia pani psycholog grzmiała, żeby do roku nie pokazywać w ogóle dzieciom telewizora.
Ciekawe ile razy dziś w nocy czeka mnie wstawanie?

elfiko moja Julka urodziła się w dniu Twoich urodzin, a moje są 23 lipca. Myślałam, że mała poczeka i zrobi mi prezent na moje urodziny, ale sie pospieszyła :)
Za rok będziemy świętować jej roczek i moją 30 :) 8) 8) 8)

Gardło mnie drapie, boshhhhhhh jak ja tego nie cierpię !

A ząbków to też szukałam już w buzi u Julii :), ale ani widu ani słychu :)

reklama
Iwon pisze:
I jeszcze przez przypadek natrafiłam na stronkę naszego lipcowego wątku z datą 14 lipca, czyli dniem mojego porodu. Wy, nie znając mnie zupełnie, stukałyście sobie w klawiaturkę i życzyłyście powodzenia Karin, a ja tuliłam już do serca moje maleństwo. Ale mnie wzięło. Szok! Ja chcę jeszcze raz!!!  :( :( :(
no ładnie iwon to kiedy drugie ;) mnie też strasznie kręci jak sobie powspominam 6 sierpnia !! mimo bóli itdd zarąbiste przezycia nawe ten tydzień w szpitalu 24 na dobe no prawie tulliłam tymula ahhh cudo

a mam pytanie i spadam, bo kiedyś aga poleciła ni termometr elektroniczny taki na bajerku juz za 140 zł i mam pytko jakich wy używacie??? bo własciwie nie wiem niby wydatek, ale nie na rok tylko już się przydaje no i w sumie jak dzidzia jest chora to ciezko zmierzyc mu temp, no sama nie wiem....?? jakimi wy mierzycie?/

ok zmykam do wyrka dziś troszkę wcześniej ale już kołderka mi się grzeje ;D
kolorowych

tuśka rozwaliłaś mnie na maksa!!!!!!!!!!!!!!!! :laugh: :D ;D :laugh: :D ;D O0 >:D O0

a co do poczty to moze tak jak iwon napisała może jeszcze nic straconego chyba że jakieś france na poczcie...

ok juz mnie nie ma

hehe nie mogę z majki :laugh: :D

no to tak:
Mania ja tez mam tyle lisci na podworku ale sie cholipka ;D zbuntowalam i czekam jeszcze ze dwa dni a moze do sasiada uciekna ;D ;D ;D

Kredko ja tez mam taki do uszka i sobie go chwale ale ten moj to mozna uzywac nawet u doroslyych wiec mimo ceny-jakies 50euro placilismy bo to niemiecki to sie przyda dla calej rodzinki. Ja sie boje w pupci zwyklym mierzyc bo weronika tak szaleje z golym tylkiem ze szok.

Tuska lec na poczte no i szukaj kwita moze tak jak Iwon radzi maja jakas kopie nadania...ale zanim nie dostaniesz tej kopii nie przyznawaj sie o co chodzi a jak bedziesz miala kwit w rece to awantura na maksa....z doswiadczenia wiem ze zlodziejstwo w takich instytucjach to nic nowego  :mad:

reklama
Iwon tez tak myslalam ze ten pierwszy nigdy sie nie powtorzy ale za drugim razem bylo bosko ;) bardziej swiadomie i te same emocje ;D

Elfiku wlasnie wrocil lukasz i zostal zagoniony do grabiienia :D

Do góry