reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

moja Gaba wali kupy takie ze sie zastanawiam jak to mozliwe ::) i gdzie to sie miesci...no i prawie!!! za kazdym razem ma plecy do polowy :p obkichane ..cuda na kiju hehehe

reklama
dobra to ja chyba ide juz pomalutku.
spac mi sie chce ale tak do 11! a tutaj pobudki co chwila sie szykuja bo mi sie dziecko cosik rozbrykalo.
Maniu weronika robi kupska juz teraz mniejsze ale odkad na butli to smierdzi fiu fiu ::) ::)

to wlasnie nasz ogrodek zima
picture093x7mq.jpg

a tu Lukasz walczy ze sniegiem  ;D
picture076x7zj.jpg

a tu Tymul wtula sie w moje nogi bo nadzchodzi zamiec zniezna i bidulek sie przestraszyl  :-[
picture079x1ae.jpg

Cześć dziewczyny! Ja jestem sierpniowa mama urodzonego 29.07.2005 Wiktorka. I tak się zastanawiam, czy to przez ten upał tyle dzieciątek się urodziło w tym dniu  ;D.

kurcze ja zdjec nie mam jak wstawic bo nie mielismy jeszcze cyfrowki alepodobnie podobnie i jak sobie pomysle ze tak daleko do lata to buuuuuuuu

oj ja tez wole ciepelko i przeraza mnie perspektywa nadchodzacej zimy  :p ale tekich upalow jakie byly w tym roku tez nie lubie...eee wybredna baba jestem....ale wyobraz sobie ze wychodzisz na dwor otwierasz drzwi i masz uczucie jakby ktos tam stal i na ciebie suszarka dmuchal  :p
wiec chyba najbardziej z tego wszystkiego lubie wiosne  ;D  

musze je najpier zminimaloizowac a teraz sie nie da bo tymul rozsiadl sie wygodnie mi na kolanach i rzadzi a to soczek prosze podac a to chrupki i tak dryguje :D
ale jak tylko go poloze spac cos powklejam ;)

a tak nawiasem piszac to skad Weronisia ma taka fajna welniana czape? super!!

reklama
ja lubie wiosne i jesien ale taka jaja byla w tym roku-ppiieekknnnaa ::)
dobra ale teraz do dzidzi juz ide,pa pa maniu bo chyba tylko Ty zostalas
Ta czapa za mala, sama robilam jak w ciazy bylam :p

Do góry