reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
boszszsz 22, 23 kiedy ja tyle lat mialam??
ja niestety chwalebny rocznik 78 zasilam swoja osoba  :laugh: :laugh: :laugh: a jestem z 20 lipca

Klaudia bardzo możliwe, że brak kupy to po tym jabłku. Jabłuszka często zapierają ::) Zwłaszcza, że to pierwszy pokarm Maciusia (nie licząc mleczka :) )

Co do pieluch, u nas huggiesy sprawdzają się spoko, natomiast nigdy już nie założę mu happy, bo jak je raz używał, to miał zawsze srakę po pachy :p Wczoraj tez mu założyłam, bo skończyły się pieluchy, a po podróży leniom nie chciało się do marketu jechać, więc kupiłam mu w sklepie takie właśnie jednorazówki happy i obudził się cały zsikany.
Może któraś używa, pupa Kornelka niestety ich nie toleruje ;D

Iwon pisze:

;D ;D ;D ;D ;D
a głupie baby zębów u dzieci szukają ;D ;D ;D ;D

:laugh: :laugh: :laugh: no wlasnie. Nie powiem, ja juz tez dziasla Alka obmacalam. Wszystko do buzi wklada, ale mysle, ze na zeby poczekam jeszcze z 2 miesiace.

my tez nie uzywamy tych happy bo to samo- kupa lata po plecach i jeszcze takie twarde? albo mi sie wydaje, ja tez huggisow uzywalam ale jak zmienilismy rozmiar bo weronika wyrosla to sie zaczely problemy,a najgorsze to te disneya
Kredko ty uzywasz tych z lidla tak? jak one sie sprawdzaja?

hehe ja też głupia szukałam jak zaczął sie tymul intensywnie ślinic i wszystko pchać do buziaka, czasami jeszcze nieudolnie to robi i zamiast do buzi, to puknie się w czoło ;)
a co do pieluch to my też kiedyś happy kupiliśmy i one jakieś dziwacznie szerokie były i niebardzo nam odpowiadały, na początku były pampersiaki a teraz używamy z lidla cien lub biedronkowe lub z tesco całkiem niezłe wszystkie w tym samym typie. a trochę nam ich idzie, bo tymul jeszcze czasami po 3 kupska na dzień wali  :laugh:

tak elfiko lidlowskich cien milutkie mięciutkie, nieźle siuśki trzymają bo od jakiegos czasu przez całą noc nie zmieniam. kilka razy kubsko nam uciekło,ale to dlatego że jakoś dziwnie uciekło wszystko do tyłu, no i wczoraj jakiś felerny dzień był do przelewania, ale może jakoś źle ubierałam, bo zawsze po lewej stronie się przelał, pieluszki są odne polecenia tymbardziej że za pakę 50 szt 30 zł

no a niani faktycznie nie było :(

reklama
ha Elfiku ja tez 78 ;D i w marcu kolejna wiosna stuknie :p

he a zebow i ja juz szukalam ...gabcia od jakiegos czasu nie chce sama spac a na dokladke wygina sie jak ja nosze i ciezko ja utrzymac ....i co tu robic???

Do góry