reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Joasia nie jestes sama ja tez mam schizy ze zajde w ciaze.....mam teraz tyle planow ze hohoho  ::)

ja dzis bylam na spacerze z musu bo musialam isc po kase do bankomatu,a potem porobilam zakupy i tak zlecialo mi z 3 godziny w takim lekkijm deszczu!!  ciekawe czy mnie cos wezmie??

Tusia pilnuj sie  ;) i dbaj o siebie

Elficzko bedzie dobrze,ja tez mialam guzy w piersiach
w prawej jeden guz a wlewej dwa guzy
byly takie dosc duze
mialam biopsje,nie krzyczalam ale łzy mi lecialy jak nie wiem,to jest cholernie bolesne badanie!!
no i mi wyszlo ze mam guzy tzw.torbiele hormonalne co oznacza ze do konca zycia bede walczyc z hormonami  :(

Cześć dziewuszki kochane :) :)

Ale jestem padnięta, oczy na zapałki, ale twardo musiałam tu do Was zajrzeć :) Otuchy i sił dodaje mi grzane piwko ;)
Podróż się bardzo udała, Kornelek spisał się dobrze, choć czasem pojękiwał i powrzeszczał ::) :), no i trzy razy zrobił kupę :p

E mamo z tą pogoda chyba się spisałam, co? Jak zajechaliśmy do Gdyni świciło piękne słoneczko. Ale zimnica mimo to! Jedno jest pewne, macie dziewczyny w tym Waszym Trójmieście świetne powietrze. Do teraz czuję je jeszcze w płucach :)

Elfiko zaczynam od Ciebie. Przykro mi, że niczego nieświadoma bawiłam się na wycieczce, podczas gdy Ty musiałaś przeżywać dramatyczne chwile. Przyłączam się do dziewczyn i myślę o Tobie :)

Mania ja też wspominam czasy tułaczek ;), nawet tych najbardziej absurdalnych, z łezką w oku. Jestem bardzo szczęśliwa i na nic innego nie zamieniłabym swojej stabilizacji, ale czasem mi się tak tęskni do tamtej beztroski i szalonych pierwszych chwil z Mariuszem :) Swoją drogą, teraz tak się zastanawiam, skąd zamulony miłością i adrenalinką człowiek bierze tyle sił na wariackie dni i jedną po drugiej nie przespaną noc? U nas standardowy rytm nocek był mniej więcej taki: pub, drugi pub, kolejny pub, jeziorko, spacerek, dłuuugie rozmowy ;), powrót o 6 rano i o 10 znowu lecenie z jęzorem na spotkanie :) :laugh: I takim wyspanym dziwnie i ładniutkim, różowiutkim się było :laugh: 8) Teraz już jakiś się człowiek leniwy zrobił ;) :)

Tusia trzymaj się dzielnie!

Joasia
jedno jest pewne. Cokolwiek by się nie stało, na pewno nie Ty jesteś nieodpowiedzialna. Wg mnie mimo, iż to kobieta fizycznie łyka tabletki, albo nosi spiralkę, antykoncepcja i tak jest wspólną działką i nie ma tu osób winnych zaniedbania (no chyba, że takowe faktycznie miało miejsce, ale to chyba Cię nie dotyczy :) ). I nie stresuj się tak :) Powodzenia u lekarza :)

Lilka pewnie że zdawaj a co ci szkodzi, jak chcesz to ci pomogę z matematyki i chemii, nie wiem co zdajesz ale jak masz jakies pytania to wal, bo wiesz ja nauczycielka jestem ;D

jeśli chodzi o guzki elfiko ja tez mam guzka w prawej piersi i boje sie iśc do lekarza  :-[ a już ponad rok go mam, ehhh tylko mąż wie o tym, ale już zapomniał chyba, bo nie dręczy mnie żebym do lekarza szła, a ja jakos nie mam odwagi....

Gaga jestes wielka w moich oczach!!!
dla mnie te przedmioty to dwie kule u nogi
no masakra
ja jestem human choc i to mi z trudem wchodzi bo ja nygus jestem , zdolny ale leniwy,paskudny leń do nauki ;)

a na chemi mam teraz chemie organiczna.....alkany,alkeny,alkiny,spalanie calkowite i niecalkowite-i to kumam jako tako ;)
ale ostatnia lekcja to kosmos!!

a matma ::) :p :-[ ............bez komentarza
wlasnie mam ciagi,ktorych czesc rozumiem a czesc nie
ale wieksza jest ta czesc na NIE ;D

NiaNia pisze:

Iwon
witam w klubie, dawaj foty bluzek. Przebiłas mnie, Ty masz dwie ;D

716136109te.jpg

716326880pp.jpg

:) :) :)

Lilka to do mnie walic mozesz z angielskim ;) Wprawdzie belfrem nie jestem, ale co wiem to moge pomoc. No i biologia.

Bluzki fajowskie Iwon :)

Martuska ty jestes piguła tak?
powiedz mi gdzie sie uczylas i czy pracujesz zawodowo w Angli?
ja jak szukam pielegniarstwa albo poloznictwa to nawet egzaminy na tryby zaoczne sa! :p chodzi mi o studia

ja chce isc do studium medycznego na terapeute zajeciowego i opiekuna w domach spolecznych
ponoc bardzo potrzebni sa ludzie w tym kierunku
a ja szczerze to nie wiem.......bo kazda szkola ma swoje 'chwyty'aby przyciagnac ucznia

wogole to mam matlik w glowie i najlepiej zrobie jak wezme sie za nauke a potem pomysle co dalej

reklama
Lilka ja uczę chemii, ale przygotowuję do matury częściej z matematyki, poważnie jak coś potrzebujesz to wal, jak tylko mała pozwoli to pomogę, a w zasadzie to ja też bardziej humanistka jestem, ale jakoś tak chemię skończyłam ;D

Iwon super bluzeczki

mała w końcu zasnęła, ja też idę kimać

Do góry