reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

a ja sobie pogadałam z Iwon! Ale super! gadałyśmy przeszło 21 minut, upsss chyba już do mnie nie zadzwoni bo ją na straty narażam straszne ::)
A tak sie bałam tego telefonu a rozmawiało sie ekstra, no przynajmniej ja mam takie odczucia hihihi , może Iwon myśliże niezła ze mnie wariatka ;D ;D ;D

reklama
e_mama pisze:
Tusia jak Twoje nosidełko? bo nam wyrwała się ta napa na dole :( Jak znajdę paragon to będę reklamowała to nosidełko. Wiecie może jak jest na allegro? Muszę wysłać towar na swój koszt prawda ?

Kurde e-mamo tp niebezpiecznie, że tak się stało. U mnie ok, ale ostatnio mało ja w nim noszę, bo tak zimno jest i było by nam nie wygodnie. A jakie ty miałas nosidełko, bo ja to tej dobrej firmy - baby comfort kupiłam i mam do niej zaufanie ze cos takiego się nie stanie. A jak to u was się stało, że się oderwało?

No to ja sobie zadzwonie tez do kogoś z was - trzęście portkami ;D

A z Majką też byłam juz na Echu serca i w sumie nie wiem, bo się nie znam a babka co robiła powiedziała, że źle nie jest. Mam ndzieje, że już wszystko dobrze z jej serduszkiem. 29 idę do kardiologa.

tusia26 pisze:
e_mama pisze:
Tusia jak Twoje nosidełko? bo nam wyrwała się ta napa na dole :( Jak znajdę paragon to będę reklamowała to nosidełko. Wiecie może jak jest na allegro? Muszę wysłać towar na swój koszt prawda ?

Kurde e-mamo tp niebezpiecznie, że tak się stało. U mnie ok, ale ostatnio mało ja w nim noszę, bo tak zimno jest i było by nam nie wygodnie. A jakie ty miałas nosidełko, bo ja to tej dobrej firmy - baby comfort kupiłam i mam do niej zaufanie ze cos takiego się nie stanie. A jak to u was się stało, że się oderwało?

Tusia my mamy takie samo nosidełko jak Majeczki, bebe confort, nawet kolor ten sam :)
A napa się urwała jak Tata odpinał nosidło w knajpie. Zakładał je na kurtkę zimową, więc ten pasek z napą był mocno naciągnięty.
Ale przeszukałam pół mieszkania i po paragonie ani widu ani słychu, chyba z reklamacji nici :(

Ale mnie dziś głowa napitala. Może apap pomoże ?

no... juz działa dobrze
Nakarmiłam weronike i znowu sasnęła sama w łóżeczku ale musiałam ja raz wyjąć i uspokoić bo wrzeszczałą ale chyba stwierdziła po mojej minie że dzisiaj nici z noszenia bo zasnęłą.
Oj wodze że Iwon nadal nie może wejść na BB, od rana ma z tym kłopoty, ja tam wchodze ale jak mam coś napisać to mi sie gidzine otwiera okienko x wiadomośćią ::)
Tusia zaraz zadam Ci pytanko odnosnie jedzonka ale to na butelkowych, zerknij jak bedziesz miala chwile

ok Elfiko zaraz zajrze.
kurde E - mamo to przerabane z tym nosidełkiem, szkoda, że nie macie paragonu. Ja też chyba nie mam, bo takich rzeczy nie trzymam.

ja mialam podobnie z nosidelkiem i mi odrzucili reklamacje i odpisali ze uszkodzenie mechaniczne i nosidlo bylo niewlasciwie uzytkowane! Kurde wyslalam jeszcze raz i teraz czekam!

reklama
elfiko pisze:
ja mialam podobnie z nosidelkiem i mi odrzucili reklamacje i odpisali ze uszkodzenie mechaniczne i nosidlo bylo niewlasciwie uzytkowane! Kurde wyslalam jeszcze raz i teraz czekam!

No i paragonu nie mam, ale napisalam do sprzedawcy, zobaczę co odpisze. W ogóle to teraz sie zastanawiam czy w paczce byl paragon, jakoś nie pamiętam tego.

Ciekawe jak wygląda niewłaściwe użytkowanie, hehe, pewnie jak się zakłada uprząż na psa zamiast na siebie ::):));)

Do góry