reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
witam kochane!!
kurde ostatnio coś nie do życia jestem!!
tymul coś chyba kolki ma znowu :( wieczorami trochę popłakuje biedaczek takie ma żale że hej!
dzis może neta będę miała u siebie w pokoju to będę częściej zaglądała ale cholera ten komp cholernie buczy przez wentylatory już pytałam artka czy by nie można było jakiegoś wymontować :p co by było ciszej i tymowi nie przeszkadzało ;)
jutro mamy chrzciny i dziś jeszcze do sklepu musze skoczyć bo ciacho będę piekła a nawet może ze dwa no i siostra mnie molestuje o spagetti i chyba niebawem będę robiła, sprzątać muszę bo w pokoju po ranku jeszcze syfik z lekka ;)
a co do skarpetek top też mam takie w żółto czerwone pasiaki a te twoje
też są czad!

...no widze ze moje porzadki zblizaja sie ku koncowi, zrobilam sobie mala przerwe..........

czeka mnie dzis samotny wieczor.....a moj mezczyzna wybiera sie na bankiet:)...........

Joasiu coś Cie ten Twój mąż ostatnio często samą zostawia , ja niesety nie potowarzysze Ci dzisiaj bo właśnie czekam ąz sie weronika obudzi i jedziemy do mojego taty na urodzinki i zostajemy do jutra wiec lipa.
A swoja drogą to ciekawe co bedzie sie działo dzisiaj u moich rodziców bo ędzie ponad 20 osób a mała nie w humorze od rana niestety :mad: ::) No ale zobaczymy.
'pa kobietki ( oczywiście musiałam przed wyjściem tutaj zajrzeć bo bym nie była sobą normalnie )

obrazd4ln.jpg[img]

Kochane korzystając zokazji,że właśnie mam cyfrówkę(wraz zwlaścicielem....hahaha)w domku wklejam Wam moją dwójke dzieciaczków
zaraz przyłączam się do aktualnego tematu....

Joaska pisze:
...no widze ze moje porzadki zblizaja sie ku koncowi, zrobilam sobie mala przerwe..........

czeka mnie dzis samotny wieczor.....a moj mezczyzna wybiera sie na bankiet:)...........
u mnie dziś sprzątal mój mąż.....nie jest tak jakbym to sama zrobila,ale co mu będe mówić,następnym razem wcale by się nie wziął.....
jak nie będzie widział to poprawie......hahhaha

jestem jestem

ale mam humorek.....
masz racje elfiko ostatnio caly czas jestem sama, troszeczke mnie to juz denerwuje....ale pieniazki sa wazniejsze ostatnio, zreszta......
hanti sliczne dzieciaczki, czekamy na wiecej!!!!!

reklama
elfiko pisze:
Tusia chodzi o nie dopuszczenie do zanieczyszczenia pochwy, wiec raczej wszystko z udziałem tego miejsca jest niestety niedozwolone ::)
Jak tam ząb?
Ząb cały czas boli, nie mocno ale boli.
A co do tego anal to przeciez nie jest to stosunek dopochwowy więc tam zadnych bakterji się nie przeniesie, ale wiecie co, bo ja właśnie wczoraj tak się kochałam z myślą, że będzie wszystko ok i zaczęłam krwawic. Lekarz mi mówiła że mogę krwawic po 2 tygodniu, ale nie wiem czy to taki zbiek okolicznosci czy od tego seksu inaczej.

Do góry