reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Elfiko to z czystego lakomstwa robie te rogale i z nadzieja ze mi wyjda...a dzis dzien rogalowy jest w Poznaniu i wszyscy poznaniacy zazeraja sie rogalami marcinskimi...aj znowu pomarzyc mozna...
kaska przynajmniej sie ich naje... a moje beda tylko takie zwyczajne
ale Joaska zawsze moge przeslac  ;) (i duzo zdrowka dla Kubusia zycze )

moj maluszek spi....wkoncu, dzis udalo Nam sie bez krzykow i marudzenia!!!
zmykam ogarnac troszke kuchnie i chyba poloze sie juz i poogladam troszke TV:)

Mój Mati też krzyczy, zwłaszcza z rana.Wyspany lubi sobie pokrzyczeć i popiszcześc: aaa,eee,giii,gee,laaaa, łaaa itp.
Znacie to pewnie ;D
Aż ściany i szyby się trzęsą. ;D ;D

No i mój mały też już spi.
Zresztą on jest bezproblemowy i z reguły nie mam z nim kłopotów nocnych. Zjada ok.20 mleczko, ap otem ok.24 przez sen mu daję takie zagęszczone (ale wcale nie zjada tego dużo) i śpi do 7.30.
Zasypia szybko, a jak już obudzi się przypadkiem na to drugie karmeinie to zjada i dalej śpi. :p Z miną śmiertelnie obarżonego,że się obudził :p ;D ;D ;D

I taki o to luksus mam z e swoim synkiem. :laugh:

coc wam pokaze, tylko sie nie smiejcie, bo wszyscy sie smieja
resizeofdscn39090ip.jpg

resizeofdscn39121gx.jpg

to moje skarpetki  ;D

Ja tez mam takie skarpetki tylko w kwiatki ;D
To sie ciesze ze sama nie zostane na BB bo juz sie martwilam a ja do pracy sie nie wybieram bo zwyczajnie mam od przyszlej soboty dwa lata urlopu wychowawczego a potem to dopiero bede myslec co dalej bo mam smaka jeszcze postudiowac ;D

Moje dziecko tez spi od 20stej ;D,maz pokonuje sily nieczyste w jakiejs grze komputerowej a ja wlasnie robie to co kocham....BB ;D ;D ;D

reklama
sylwestrowe plany mam takie- ja, weronika, papuga, szczygiel, pies i lampka szampana ;D ;D
maz w pracy bo niestety ktos pracowac musi :p kiedy zona baki zbija i komputer okupuje ;)

Do góry