reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Jestem ;D
troszke pokrzywiona bo jedną nogą bujam bujaczek a w nim moje małe szczeście ;D
Iwon co Ci też do głowy przyszło,że Cie Niania do kuchni nie wpuści! Jak co to ja Cie w plecaku przemyce ;D ;D
A jakbyś pogadac chciała to wyśle Ci mój nr komórki na priv ;)
Może sie dogadamy co do posagu ;D :laugh: ;)

reklama
Maniula Ty to prawdziwy ideał żony i matki- dwoje dzieci a ty jeszcze jakies rogale pieczesz? Ja kurcze nawet obiad mam ciężko zrobić ::)

mania przeslij cos poczta....strasznie mam ochote na cos slodkiego!!!!!!! :p :p :p

elfiko :laugh: :laugh: :laugh:

co do spotkania w kuchni lipcowek to ja tez sie pisze, podobno robie swietna kawe!!!!!!!

Joasiu na kawusie chętnie wpadne , oj bardzo chętnie.
Ja to normalnie doła łapie jak pomyśle że niedługo do pracy wracaćie i nie bedziecie sie już tak udzielac na forumi ja tu kurka sama zostane i co :-[ umre z rozpaczy buuuuuuuu

A moje dziecko dwa dni temu nauczyło sie piszczeć i ćwiczy tak intensywnie że głowa mnie już boli, od rana do wieczora na cały głos ałłłłłłłeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! normalnie koszmar ;D

elfiko pisze:
Joasiu na kawusie chętnie wpadne , oj bardzo chętnie.
Ja to normalnie doła łapie jak pomyśle że niedługo do pracy wracaćie i nie bedziecie sie już tak udzielac na forumi ja tu kurka sama zostane i co :-[ umre z rozpaczy buuuuuuuu

A moje dziecko dwa dni temu nauczyło sie piszczeć i ćwiczy tak intensywnie że głowa mnie już boli, od rana do wieczora na cały głos ałłłłłłłeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! normalnie koszmar ;D
moje to dziś od rana robi....buuu...plując śmiesznie
właściwie to jakby gdzieś jechała......pewnie na kawe i ciacho :D :D :D

z piszczeniem u nas to samo, maly jak placze to chwilke tak normalnie a zaraz piszczy i wudze, ze mu to sprawia przyjemnosc!!!
a teraz lezy na lozku o odpychajac sie nogami udaje raka chodzac do tylu!!!!i oczywiscie gada sam do siebie!!!

elfiko oczywiscie zapraszam na kawke...jak bylam we Wloszech to zarazilam sie kawka taka mala ze specjalnej kafetiery......no i wtedy zakochalam sie ze wloskim, prawdziwym cappucino :p :p :p

Oti to chyba szybciej na klawiaturce bedzie pisać,niż mówić
tak często tu ze mną przesiaduje ;D ;D ;D

wiecie,co ja dziś zapomniałam o kawce
a chłopaki z domku wybyły i samej to mi się nie chce
może umówimy się kiedyś i o jednej godzinie wszystkie zasiadziemy przed kompem z kawą i ciastkiem :p

Żałujcie  że mnie nie widzicie teraz  ;D
siedze przy kompie i pisze a od czasu do czasu zapiszcze do weroniki a ona odpowiada i tak sobie razem popiskujemy- staram sie jej nie kłaść spać bo ona tak lubi o 18tej sie drzemnąć a potem w nocy sie budzi. Dzisiaj ją musze przetrzymac i stąd to popiskiwanie  ;D ;D ;D

reklama
hanti  dobry pomysl z ta kawka!!!!:)

wlasnie sprawdzilam na innych watkach o dzieciach z innych miesiecy i tylko my mamy taka produkcje, mozemy byc z siebie dumne!!!!!!!!!!

Do góry