reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

Jestem ;D
troszke pokrzywiona bo jedną nogą bujam bujaczek a w nim moje małe szczeście ;D
Iwon co Ci też do głowy przyszło,że Cie Niania do kuchni nie wpuści! Jak co to ja Cie w plecaku przemyce ;D ;D
A jakbyś pogadac chciała to wyśle Ci mój nr komórki na priv ;)
Może sie dogadamy co do posagu ;D :laugh: ;)

reklama
Maniula Ty to prawdziwy ideał żony i matki- dwoje dzieci a ty jeszcze jakies rogale pieczesz? Ja kurcze nawet obiad mam ciężko zrobić ::)

mania przeslij cos poczta....strasznie mam ochote na cos slodkiego!!!!!!! :p :p :p

elfiko :laugh: :laugh: :laugh:

co do spotkania w kuchni lipcowek to ja tez sie pisze, podobno robie swietna kawe!!!!!!!

Joasiu na kawusie chętnie wpadne , oj bardzo chętnie.
Ja to normalnie doła łapie jak pomyśle że niedługo do pracy wracaćie i nie bedziecie sie już tak udzielac na forumi ja tu kurka sama zostane i co :-[ umre z rozpaczy buuuuuuuu

A moje dziecko dwa dni temu nauczyło sie piszczeć i ćwiczy tak intensywnie że głowa mnie już boli, od rana do wieczora na cały głos ałłłłłłłeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! normalnie koszmar ;D

elfiko pisze:
Joasiu na kawusie chętnie wpadne , oj bardzo chętnie.
Ja to normalnie doła łapie jak pomyśle że niedługo do pracy wracaćie i nie bedziecie sie już tak udzielac na forumi ja tu kurka sama zostane i co :-[ umre z rozpaczy buuuuuuuu

A moje dziecko dwa dni temu nauczyło sie piszczeć i ćwiczy tak intensywnie że głowa mnie już boli, od rana do wieczora na cały głos ałłłłłłłeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! normalnie koszmar ;D
moje to dziś od rana robi....buuu...plując śmiesznie
właściwie to jakby gdzieś jechała......pewnie na kawe i ciacho :D :D :D

z piszczeniem u nas to samo, maly jak placze to chwilke tak normalnie a zaraz piszczy i wudze, ze mu to sprawia przyjemnosc!!!
a teraz lezy na lozku o odpychajac sie nogami udaje raka chodzac do tylu!!!!i oczywiscie gada sam do siebie!!!

elfiko oczywiscie zapraszam na kawke...jak bylam we Wloszech to zarazilam sie kawka taka mala ze specjalnej kafetiery......no i wtedy zakochalam sie ze wloskim, prawdziwym cappucino :p :p :p

Oti to chyba szybciej na klawiaturce bedzie pisać,niż mówić
tak często tu ze mną przesiaduje ;D ;D ;D

wiecie,co ja dziś zapomniałam o kawce
a chłopaki z domku wybyły i samej to mi się nie chce
może umówimy się kiedyś i o jednej godzinie wszystkie zasiadziemy przed kompem z kawą i ciastkiem :p

Żałujcie  że mnie nie widzicie teraz  ;D
siedze przy kompie i pisze a od czasu do czasu zapiszcze do weroniki a ona odpowiada i tak sobie razem popiskujemy- staram sie jej nie kłaść spać bo ona tak lubi o 18tej sie drzemnąć a potem w nocy sie budzi. Dzisiaj ją musze przetrzymac i stąd to popiskiwanie  ;D ;D ;D

reklama
hanti  dobry pomysl z ta kawka!!!!:)

wlasnie sprawdzilam na innych watkach o dzieciach z innych miesiecy i tylko my mamy taka produkcje, mozemy byc z siebie dumne!!!!!!!!!!

Do góry