reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

elfiko pisze:
Żałujcie  że mnie nie widzicie teraz  ;D
siedze przy kompie i pisze a od czasu do czasu zapiszcze do weroniki a ona odpowiada i tak sobie razem popiskujemy- staram sie jej nie kłaść spać bo ona tak lubi o 18tej sie drzemnąć a potem w nocy sie budzi. Dzisiaj ją musze przetrzymac i stąd to popiskiwanie  ;D ;D ;D
chyba każda z nas ma swoje sposoby na dzidzie(ja to Oti cycka daje,jak tu siedze i mam chilke spokoju)
a u nas odwrotnie musi być drzemka przed kąpielą

reklama
Joaska pisze:
hanti dobry pomysl z ta kawka!!!!:)

wlasnie sprawdzilam na innych watkach o dzieciach z innych miesiecy i tylko my mamy taka produkcje, mozemy byc z siebie dumne!!!!!!!!!!
KIEDY I O KTÓREJ ???
OJ Joasiu jeszcze pażdziernikowe mamy też dużo naprodukowały i nie wiem,czy nie więcej

he he elfiko z Iwon w plecaku, dobre :laugh: :laugh: :laugh:

Kurde mój Kornel jest ostatnio niemożliwy. Leży w leżaczku, albo na kanapie i już nie stęka, ani nie jęczy, ani nie płacze, tylko normalnie wrzeszczy ::) ::) ::) Wyczuł skubaniec mały bluesa i daje czadu ;D ;D
To chyba coś na kształt pisku Weronisi elfiko, tylko oan bardziej subtelna, bo kobitka w końcu ;D

Co do Sylwestra, mi w tym roku jak nigdy marzy się jakiś wypad z mężem. Ale prawdopodobnie zorganizujemy coś u siebie w chałupce, jeśli oczywiście znajdzie się chętny na potańcówki sylwestrowe z Kornelkiem ;) :)
Jak nie, to tradycyjnie (4-miesięczna tradycja :laugh: ;) ) spędzimy te chwile we trójkę.
Czyli ja martini i ekstra kiecka, chłopaki browar i fajowa koszula, drugi mix to butla mleka i śpiochy ;D

:p :-* >:D :angel: O0
ja też muszę robić głupie miny wraz z odgłosami,bo jak nie ,to za chwilę już tu nie posiedzę ::)
Iwonu nas pewnie też tak sylwek się skończy

hhh2vx.jpg

tak sobie piszczymy, to w lewym dolnym rogu to moje kolano  ;D

Joaska pisze:
elfiko niezle kolanko :)

chyba zmykamy na kompanko, dzisiaj chce go wczesniej wykapac, oststanio dosc dlugo zasypia....jeszcze teraz ten katar!!!!
Joasiu milego pluskania.....my ostatnio na katerek urżywałyśmy Nasivin soft

reklama
Do góry