reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Tusia tylko pozazdroscic!!!!

u nas bywa roznie, dzisiaj w nocy Kuba przebudzil sie o 1, ale nie dalam mu jesc tylko smoka i zasnal, pozniej dopiero obudzil sie po 3, a pozniej po 6 i wstalismy juz kolo 9......

reklama
Kurna ja już też nie nadążam z czytaniem. Czasem tylko wadnę coś napisać, ale nadrobić czytania to raczej mi się nie udaje :( :( Maciuś jest już taki kontaktowy, że teraz to najchętniej każdą wolną chwilę spędzam z nim jak nie śpi,bo fajnie się już bawi, no i nareszcie zaczął się głośno śmiać - uwielbiam to :)
Tusia - super masz z tym jedzeniem Majeczki :)

A ja przechodzę jakąś fazę uwielbienia dla męża :D :D Po prostu wytrzymać bez niego nie mogę i biedny nie może się ode mnie opędzić :) No i tak nawzajem leczymy swoje bóle głowy ;D ;)

Aha, Maciuś dostał dzisiaj paczkę reklamową z... Hippa - soczek jabłkowy i ziemniaki z dynią + jakas kaszka brzoskwiniowa. Pisze na nich, że po 4 miesiącu można już dawać, ale chyba jeszcze zaczekam z tymi nowościami.

hi, hi Klaudio mam to samo ciaglę go podszczypuje, całuję i odpędzic się ode mnie nie może. To chyba przez Majkę bo ona taka fajna i mi się chce ją ściskac mocno i ciągle całowac a wiadomo, że to mocno ścisnąc nie można i za dużo całowac też nie więc odbija się na mężu - ;D

Wysłany przez: ania.g 
Umieść cytat
Lilko przy cycu lepiej nie ryzykowac i nie podawac sztucznego na noc. Po pierwsze moga sie pojawic problemy z laktacja, a po za tym malenstwu moze zasmakowac sztuczne i w dzien tez trzeba bedzie piers odstawic. Na miejscu Karin chyba bym jeszcze chwilke przeczekala i dopiero jak sie nic nie zmieni zaryzykowalabym system butla-cyc. Moge sie oczywiscie mylic bo w temacie jedzonek jestem od niedawna 

Aniu uwazam ze ponad 3miesieczne dziecko to juz nie takie wrazliwe na to co dostanie malenstwo.Ja Milenie podalam mleko w butli jak nie miala nawet miesiaca,i nic jej nie bylo.Dalej wolala cyca od butelki.Kupilam specjalny smoczek w ksztalcie anatomicznym i z dziurka wolna aby mleko wolno lecialo jak z cyca.
Uwazam ze zadnego problemu lakatcyjnego nie bedzie u tak duzego dziecka.
Tak sadze bo u mnie nic takiego nie wystapilo.

Ale jaja, dziewczyny ja ząbkuję. Wyobraźcie sobie, że boli mnie z tyłu ząb i przestaje gdy coś tam trzymam i zaciskam - palec, długopis itp. Zaglądama tam ósmy ząb mi rośie - to chyba on tak boli co? Jak bym miała dziórę to by chyba ból nie przestawał gryząc coś, powiedzcie bo zwariowac mozna, ja się boję dentysty, co mam zrobic....boli ::)

reklama
Do góry