reklama
Nie opowiedziałam Wam najsmieszniejszego :laugh: Mój Michał jest taki kochany , ze to on co noc wstaje pierwszy do Maksa, ja wstaje na kolejne karmienia i przejmuje całą zabawe z odzwyczajeniem maksa od jedzenia o 4 rano. To co robi Michał ni ejest jakies starsznie męczace bo zajmuje zaledwie 15 min ( no ale same wiecie licza sie checi). No ale do czego zmierzam. Przez to wsawanie w nocy i przez to, ze michał przez ostatnie dni wstaje troche wczesniej niz zwykle( a to dentysta, a do wymianan klocków hamólcowych itd) cos mu sie pokreciło i wchodzi na mnie w nocy i mówi " Pysiu Kocham cie, ożenie sie z Tobą i bedziemy mieli dziecko" ihihihihihihiii Ale jazda, lejemy ze siechu cały dzień.
Jak widac mój facet tez jest zmęczony ;D
Jak widac mój facet tez jest zmęczony ;D
tusia25
Fanka BB :)
Iwon a na jakim te wiadomości - na TVP1?
Maniu ja daję jej bebiko, męża wysłałam po soczek jabłkowy, zmieszałam trochę soczku z wodą i dałam Majeczce po pół godzinie poszła jej lużna kupka, no bo tamtą w kawałkach robiła i taką plasteline.
Maniu ja daję jej bebiko, męża wysłałam po soczek jabłkowy, zmieszałam trochę soczku z wodą i dałam Majeczce po pół godzinie poszła jej lużna kupka, no bo tamtą w kawałkach robiła i taką plasteline.
reklama