reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Asiołku, ale masz śliczne te zwierzaczki :)
Niania i Lilka, kurujcie się i szybko do zdrówka wracajcie.

Ja wczoraj byłam załamana, bo wieczorem chciałam odciągnąć mleko na dzisiaj i kurde odciągnęłam całe 10 ml. Nie wiem co się stało. Jak Maciek je to mi leci mleko, a laktator sobie nie radzi (do tej pory było ok). Chyba muszę kupić jakąś herbatkę na pobudzenie laktacji, bo bez odciągania to ciężko bedzie teraz jak pracuję.

ja tez baran 29 marzec ;D i uparta jak osiol o moj lukasz to rybka i Asiolku ta rybka to typowa rybka a kocham ja nad zycie choc charakterkimamy zupelnie inne i klocimy sie strasznie to zyc bez siebie nie mozemy

Klaudus! mi sie jakis abstynent trafil :p no moze nie 100% ale namowic go na cos wiecej ::) trudna sztuka wisky z cola to tak ale bez szalenstw i tak juz sie troszke boje bo jak przylecim do Polski to ja juz z calym tlumem jestem umowiona i napewno nie obejdzie sie bez %% ;D dzieci posle na weekend do mamy poodciagam litry mleka i wio ;D w tany ;)

Mania, to się będzie działo :)

A ja jestem koziorożec a Łukasz Byk-Baran (na przełomie), no i dwa rogacze się trafiły, ale raczej mamy zgodne charaktery :)

gabci wloski musze troszke juz podciac zeby sie wzmocnily
moj tymcio jest koziorozcem ;D
a barany to typowe osly Kasiu wiec upor maja we krwi ;D i niekoniecznie ten upor idzie w dobrym kierunku ;)

całą nockę dzisiaj miałam rozmowy z kibelkiem  :p nie wiem czy się czymś zatrułam czy co?? no i piotrek się małą zajmował dobrze że w środę robię wszystkie badania kontrolne z racji końca macierzyńskiego  ::)
coś ostatnio ciągle mnie brzusio boli :-[
m jak miłosć zaraz się zaczyna ;D

reklama
Do góry