reklama
Klaudia
Lipcóweczka 2005
Asiołku, ale masz śliczne te zwierzaczki
Niania i Lilka, kurujcie się i szybko do zdrówka wracajcie.
Ja wczoraj byłam załamana, bo wieczorem chciałam odciągnąć mleko na dzisiaj i kurde odciągnęłam całe 10 ml. Nie wiem co się stało. Jak Maciek je to mi leci mleko, a laktator sobie nie radzi (do tej pory było ok). Chyba muszę kupić jakąś herbatkę na pobudzenie laktacji, bo bez odciągania to ciężko bedzie teraz jak pracuję.
Niania i Lilka, kurujcie się i szybko do zdrówka wracajcie.
Ja wczoraj byłam załamana, bo wieczorem chciałam odciągnąć mleko na dzisiaj i kurde odciągnęłam całe 10 ml. Nie wiem co się stało. Jak Maciek je to mi leci mleko, a laktator sobie nie radzi (do tej pory było ok). Chyba muszę kupić jakąś herbatkę na pobudzenie laktacji, bo bez odciągania to ciężko bedzie teraz jak pracuję.
mania
Fanka BB :)
ja tez baran 29 marzec ;D i uparta jak osiol o moj lukasz to rybka i Asiolku ta rybka to typowa rybka a kocham ja nad zycie choc charakterkimamy zupelnie inne i klocimy sie strasznie to zyc bez siebie nie mozemy
Klaudus! mi sie jakis abstynent trafil no moze nie 100% ale namowic go na cos wiecej : trudna sztuka wisky z cola to tak ale bez szalenstw i tak juz sie troszke boje bo jak przylecim do Polski to ja juz z calym tlumem jestem umowiona i napewno nie obejdzie sie bez %% ;D dzieci posle na weekend do mamy poodciagam litry mleka i wio ;D w tany
Klaudus! mi sie jakis abstynent trafil no moze nie 100% ale namowic go na cos wiecej : trudna sztuka wisky z cola to tak ale bez szalenstw i tak juz sie troszke boje bo jak przylecim do Polski to ja juz z calym tlumem jestem umowiona i napewno nie obejdzie sie bez %% ;D dzieci posle na weekend do mamy poodciagam litry mleka i wio ;D w tany
kaśka k
ja jestem raczek razem z Martynką a Piotrek to baran uparciuch wstrętny
kaśka k
całą nockę dzisiaj miałam rozmowy z kibelkiem nie wiem czy się czymś zatrułam czy co?? no i piotrek się małą zajmował dobrze że w środę robię wszystkie badania kontrolne z racji końca macierzyńskiego :
coś ostatnio ciągle mnie brzusio boli :-[
m jak miłosć zaraz się zaczyna ;D
coś ostatnio ciągle mnie brzusio boli :-[
m jak miłosć zaraz się zaczyna ;D
reklama
kaśka k
oj Maniu masz całkowita rację