reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
O tak biustem mogę sobie zęby wybić ;), przynajmniej w porównaniu do tego co było przed ciążą. Z małego B skoczyło mi na duże C a nawet na małe D. Ale dupa też jest duża i nie zamierza się zmniejszyć. SHIT!

Karin co do Twoich wczorajszych zwierzeń to ja Ci żadnych rad nie udzielę, powiem Ci tylko moją historię:
Adama poznałam jeszcze w technikum i był poprostu moim kumplem, po jakims roku cosik tam zaczął przebąkiwać o tym, ze niby cos do mnie czuje a ja go olalam bo bylam wlasnie z jego kolega . Jednak jakos tak sie złozylo ze tamto sie rozwalilo i wlasnie w adama ramionach znalazlam pocieszenie,
nasz zwiazek trwal juz 4 lata i bylo nam razem wspaniale, naprawde bajka, zero nieporozumien , wiedzialam ze mam faceta skarb, i wlasnie to spowodowalo ze sie troszke przynudzilam czy moze totalnie mi odbilo, nie wiem, w kazdym razie byla impreza, piwo i stalo sie... poszlam do lozka z naszym wspolnym znaomym....
i to by bylo jeszcze jakos do zniesienia ale cosik mi odbilo i spotkalam sie z nim znowu i znowu i tak trwalo to dwa miesiace az w koncu adam zaczal podejrzewac, pytal delikatnie a ja sie wypieralam az ktoregos dnai sie przyznalam- to byl koniec naszego zweiazku, trwal on co prawda jeszcze rok ale to byla masakra- wieczne zale, obwinianie i ranienie sie nawzajem, rozstalismy sie..
to byl koniec
potem po pol roku poznalam mojego obecnego meza
i chociaz kocham grzesia bardzo i jestem z nim szczesliwa to wiem ze z adamem bylabym szczesliwsza, poprostu wiem
i sa takie chwile ze nie mam sily bo wyrzuty sumienia mnie powoli zabijaja, ale trudno , stalo sie i teraz nic juz nie poradze
On sie ozenil , zona wlasnie jest w ciazy, chyba sa szczesliwi
ja tez chyba jestem.... teraz jak jest weronika to napewno, ale do koncz zycia sobie nie wybacze tego bledu.
zdrada to chyba najgorsza rzecz jaka moze sie zdarzyc miedzy dwojgiem kochajacych sie ludzi ale niestety sie zdarza i potem trzeba z a nia placic do konca zycia
Jesli Twoj maz zaluje, ale tak naprawde to moze...daj mu szanse ...moze warto???

ale jesli nie zaluje to ja kur...nie wiem co to za gosc,
Trzymaj sie kochaniutka, nie daj sie stłamsić i jak bedzie CI żle to pomyśl że masz kogoś kto kocha cie najbardziej na swiecie- Jagódke! :)

Oj Tusiu, jak tylko skończę karmić to tak sie nawalę, że dwa dni będę trzeźwieć.

Elfiko, ja dałam mu szansę ale kilka dni temu mu powiedziałam, że jesli dowiem sie, że jestem w naszym związku jeszcze ktoś trzeci to odejdę od niego bez wzgledu na wszystko. Bo lepiej żeby Jagoda miała dwoje oddzielnie mieszkających ale szczęśliwych rodziców niż rodzinę w której będzie pełno niewypowiedzianych pretensji i gdzie rodzice będą ze soba mieszkać i nic poza tym nie będzie ich łączyć.

reklama
A Ty Tuska to u mnie na lodówce zawiśniesz zamiast jakiejś tam sex bomby z kalendarza co to niby miala mnie motywować do brzuszków- laska jesteś niesamowita
Niania Ty za to bardzo mi sie podobasz( spokojnie wole facetów ) ;D
normalnie buzia na medal :)

Do góry