reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Ja na mojego maksa mówie tez róznie i wcale nie po imieniu np. myszek :) bo ja jestem MYSZA - tak mówi na mnie michał, wiec mój synek to mały myszek hiihi

reklama
no toś mnie tą wiśnióweczką zażyła, zaraz chyba grzańca zarzuce ;D tylko mężulo z psem wróci bo mi się nie chce go robić

Moja ciągle po kąpaniu płacze, nie wiem czy to te ubieranie ją denerwuje, czy żal jej, że już sie nie kąpie, bo to uwielbia.

hehe ja też , my naszą zaczęłiśmy przykrywać na przewijaku ręcnikiem i teraz już mniej płacze, chyba na golasa nie lubiałą być

swoją tez przykrywam i to nie pomaga, mnie to sie wydaje, że to chodzi o to, ze koniec kapania, bo ja to się z nią bawię w wodzie i{w dużej wannie} Trzymam jej główkę tylko a Majciocha sobie pływa, mowie wam skubana jak tymi nogami jak żaba. Fajnie macie,że macie te baseny dla dzieci, u nas sa dwa, ale to takie z chlorem dla dorosłych z zimna wodą i jeden mały dla dzieci, ale starszych, to byłby raj dla tej żaby. ;D joł, joł

dzięki dziewczyny za odpowiedź!! ja tez psikam solą ale kurde niewiele pomaga :( !!! siedzi mu tam daleko i cięzżko się oddycha, teraz cośtam sobie leży a już spał chłopina, ale jakiś taki nienajedzony i artek dał mu flaszkę a ja zlazłam pranie wstawić i zmykam tam do nich

aha maniu co do pępwiny to artek określił wrażenie że tak jakby sięgumowywąż przecinało

dobrej nocki papa

a na wspólnej hoho dawno nie oglądałam muszę nadeobić

reklama
hehe ja zjadlam objad i placek drozdzowy siedzi w piecu
Gaba spi a TYmul jej przezkadza

na Tyma wolamy zuczku a na Gabcie Gaba-to Tymcio wymyslil ;) no i oboje sa pikulkami kochanymi

Do góry