reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Dziewczyny też tak macie, że na swoje maluchy częściej mówicie nie po imieniu tylko jakieś przezwiska im dajeie? Ja do swojej np. najczęściej mówię PYSIA, MYSIA albo ŻABKA.
A wiecie co, moja zasypia po 20, ale prawie zawsze zaraz około 21 się wybudza i odrazu zaczyna płakac, tak ma prawie codziennie. Ja ratuje wtedy sytuację herbatka i wypadniętym z buzi smokiem. O co w tym chodzi????

mnie sieudalo miesiac po slubie juz ja sprzdac - suknie oczywiscie.

ja tez do mojego jasia zazwyczaj mowie nie po imieniu tylko: sloneczko, skrzaciku,gwiazdeczko ....

reklama
nasza Majcia vel Pszczółka jest w domciu, oprócz oczywiście innych zwierzątek jak żabcia, misio i inne takie tam, a jak nam daje w dupę to mąż do niej mówi ty szkodniku malutki ;D
tusia nasza Maja zawsze przed kąpiela ma nerwa i wyje, potem po kąpieli to samo dopiero jak pocyca to zasypia, ale ryk codziennie jak w zegarku

Do góry