reklama
Iwon
Lipcowe Mamy '05
Tusia, jesteś ekspresowa Własnie dostałam paczkę. Wszystko super, kamizelka w sam raz do pracy, sweterek dla dzidzi słodziuni, portki super!!!! Oczywiście jeszcze się nie całkiem dopinam : ale już sobie leżą ładnie obok spodenek "przedciążowych" i czekają na "lepsze czasy", które nadejdą wkrótce, bo jak wrócę do pracy mam zamiar wyglądać jak dawniej i już :laugh:
kaśka k
Fanka BB :)
dorobiłam jeszcze 10 brzuszków 20 lepiej brzmi niż 10 ;D
kaśka k
czy Wy jesteście kochane dzisiaj też takie śpiące jak ja normalnie oczy mi się same zamykają echhhhhh
Joaska
Lipcowe mamy '05
Kasia- cisnienie chyba spadlo, ja tez jesyem jakas nieprzytomna
wstyd mi sie zrobilo i tez zaczynam brzuszki, 2 razy dziennie, na razie po 30, po tygodniu zwieksze o 10 i tak az do 100!!!mam nadzieje, ze razem nam sie uda!!!
wstyd mi sie zrobilo i tez zaczynam brzuszki, 2 razy dziennie, na razie po 30, po tygodniu zwieksze o 10 i tak az do 100!!!mam nadzieje, ze razem nam sie uda!!!
tusia25
no to akcja brzuszki rozpoczęta- hi, hi ;D
Iwon cieszę się, że jesteś zadowolona.
Jeny jaka szkoda, że my nie mieszkamy w jednym mieście, mam taką ochotę gdzieś wyskoczyc i z pięc piwek obalic, a wy?
Kochne nie wiem czy na to Majce pozwalac, ale uwielbia telewizje, ona ja hipnotyzuje. dzisiaj nawet nie wiem kiedy hi hi przy niej mi zasnela, i nie bylo mruków żadnych.
Iwon cieszę się, że jesteś zadowolona.
Jeny jaka szkoda, że my nie mieszkamy w jednym mieście, mam taką ochotę gdzieś wyskoczyc i z pięc piwek obalic, a wy?
Kochne nie wiem czy na to Majce pozwalac, ale uwielbia telewizje, ona ja hipnotyzuje. dzisiaj nawet nie wiem kiedy hi hi przy niej mi zasnela, i nie bylo mruków żadnych.
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
No ja też jestem dzisiaj trzepnięta, marzy mi się kawka,........mmmmmmmmmm, prawie czuję jak pachnie.....
ale co zrobić, wolę, jak Julka śpi słodko w łóżeczku niż ja miałabym nie chcieć spać ;-) ;D
Jadę dziś poszukać jakiegoś stroju dla małej do chrztu. Kompletnie nie potrafię sobie tego wyobrazić.
Właśnie dzwonił tata, że już po nas jedzie
ale co zrobić, wolę, jak Julka śpi słodko w łóżeczku niż ja miałabym nie chcieć spać ;-) ;D
Jadę dziś poszukać jakiegoś stroju dla małej do chrztu. Kompletnie nie potrafię sobie tego wyobrazić.
Właśnie dzwonił tata, że już po nas jedzie
reklama
kaśka k
Tusia u nas znowu to samo ;D od wczoraj zauważyłam że mała gapi się namiętnie w telewizor i zasypia
a na piwko chętnie bym wyskoczyła ale po pięciu to chyba ktoś musiałby mnie zanieść do łóżka bo ja po jednym mam lufkę jakoś tak po ciązy na mnie procenty z podwojoną siłą działają
a na piwko chętnie bym wyskoczyła ale po pięciu to chyba ktoś musiałby mnie zanieść do łóżka bo ja po jednym mam lufkę jakoś tak po ciązy na mnie procenty z podwojoną siłą działają