reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Ale mam nerwa. Przedwczoraj żałowałam, ale kupiłam sobie puder w kamieniu za prawie 40zł, a dziś mi spadł i się cały połamał.
Poczekajcie niech dojdę do siebie........

reklama
.....wrrrrrr

Iwon ja też ajce już na czwarte klejenie będę szła chyba, że już nie trzeba, bo mnie się wydaje, że już nie trzeba.

Tusia, jesteś ekspresowa;) Własnie dostałam paczkę. Wszystko super, kamizelka w sam raz do pracy, sweterek dla dzidzi słodziuni, portki super!!!! Oczywiście jeszcze się nie całkiem dopinam ::) ale już sobie leżą ładnie obok spodenek "przedciążowych" i czekają na "lepsze czasy", które nadejdą wkrótce, bo jak wrócę do pracy mam zamiar wyglądać jak dawniej i już :p :laugh:

Kasia- cisnienie chyba spadlo, ja tez jesyem jakas nieprzytomna:)

wstyd mi sie zrobilo i tez zaczynam brzuszki, 2 razy dziennie, na razie po 30, po tygodniu zwieksze o 10 i tak az do 100!!!mam nadzieje, ze razem nam sie uda!!!

no to akcja brzuszki rozpoczęta- hi, hi ;D

Iwon cieszę się, że jesteś zadowolona.

Jeny jaka szkoda, że my nie mieszkamy w jednym mieście, mam taką ochotę gdzieś wyskoczyc i z pięc piwek obalic, a wy?

Kochne nie wiem czy na to Majce pozwalac, ale uwielbia telewizje, ona ja hipnotyzuje. dzisiaj nawet nie wiem kiedy hi hi przy niej mi zasnela, i nie bylo mruków żadnych.

No ja też jestem dzisiaj trzepnięta, marzy mi się kawka,........mmmmmmmmmm, prawie czuję jak pachnie.....
ale co zrobić, wolę, jak Julka śpi słodko w łóżeczku niż ja miałabym nie chcieć spać ;-)  ;D

Jadę dziś poszukać jakiegoś stroju dla małej do chrztu. Kompletnie nie potrafię sobie tego wyobrazić.
Właśnie dzwonił tata, że już po nas jedzie :)

reklama
Tusia u nas znowu to samo ;D od wczoraj zauważyłam że mała gapi się namiętnie w telewizor i zasypia
a na piwko chętnie bym wyskoczyła ale po pięciu to chyba ktoś musiałby mnie zanieść do łóżka bo ja po jednym mam lufkę jakoś tak po ciązy na mnie procenty z podwojoną siłą działają  

Do góry