reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Hehe, faktycznie :laugh:. Wszystkiego najlepszego, ucałuj dziecinę ode mnie w stopki ;D

Kupiłam właśnie leżaczek dla mojej marudki :laugh:

reklama
kurcze mam mały problem ortopeda kazał mi małą więcej kłaść na brzuszku ale jak ja mam to zrobić skoro Martynka długo nie czeka i odrazu mi się na plecki przewraca no i szczęśliwa jest na maksa
jedyną metodą jest położenie jej na mnie i trzymanie no i już więcej pewnie nic nie zrobie

Ja sie zegnam na tydzien - jade oddychac swiezym powietrzem i sie troche wyziebic (w zakopanem juz jesien na calego). oby moj jas sie tam nie poprzestawial ;D
bede tesknic :laugh: - do zobaczenia

Dobranoc babulki. Obejrzałam sobie zdjątka Melanie ze ślubu na dobranoc i spadam złapać trochę snu zanim moja rybka się obudzi. Pa, pa,pa

kiepską nockę mamy za sobą mała budzi się co godzinkę i wrezszczy aż się popłakałam bo zasnęłam przy karmieniu i o mało dzidzi nie upuściłam a to przez to że ja prawie wogóle nie śpie czuję straszne zmęczenie i osłabienie do tego strasznie mnie boli brzuch

na męża nie ma co liczyć że mi cokolwiek pomoże zresztą wychodzi o 8 rano i wraca najwcześniej o 21 zje i idzie spać mam tego dosyć jak nie chce to niech spada i tak jest jakby tu wogóle go nie było

a dzisiaj tyle badań i biegania z mała po lekarzach mam nadzieję że nie padne :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

Cześć. Kasiu współczuję ci. Ale jesteś dzielna i na pewno dasz radę. Myślami jestem z tobą i wysyłam dobre fluidy netem żebyś miała siłę. Trzymaj się :-*

reklama
Cześć dziewczyny
Kolorowa kredko dzięki za odpowiedż

Mój synuś bardzo mało śpi w dzień dlatego tak rzadko piszę ale czytam na bieżąco
Aniu miłego wypoczynku. Ja też wybieram się do Zakopanego na weekend ale jeszcze nie wiem kiedy
No i popisałam Oliwier się obudził
pa

Do góry