reklama
kaśka k
Fanka BB :)
Tusia ja to sobie odpuściłam i oddam się z tą przyjemnością w ręce chirurga ;D
kaśka k
kurcze mam mały problem ortopeda kazał mi małą więcej kłaść na brzuszku ale jak ja mam to zrobić skoro Martynka długo nie czeka i odrazu mi się na plecki przewraca no i szczęśliwa jest na maksa
jedyną metodą jest położenie jej na mnie i trzymanie no i już więcej pewnie nic nie zrobie
jedyną metodą jest położenie jej na mnie i trzymanie no i już więcej pewnie nic nie zrobie
kaśka k
kurcze Martynka skończyła kolki a ja coraz częsciej mam wzdęty brzuch i mnie boli czy może też tak któraś ma?? nie wiem czy iść do lekarza bo niestety nospy nie moge brać no i nie wiem może to norma po porodzie
kaśka k
Aniu wypoczywajcie i wracajccie do nas cali i zdrowi
kaśka k
kiepską nockę mamy za sobą mała budzi się co godzinkę i wrezszczy aż się popłakałam bo zasnęłam przy karmieniu i o mało dzidzi nie upuściłam a to przez to że ja prawie wogóle nie śpie czuję straszne zmęczenie i osłabienie do tego strasznie mnie boli brzuch
na męża nie ma co liczyć że mi cokolwiek pomoże zresztą wychodzi o 8 rano i wraca najwcześniej o 21 zje i idzie spać mam tego dosyć jak nie chce to niech spada i tak jest jakby tu wogóle go nie było
a dzisiaj tyle badań i biegania z mała po lekarzach mam nadzieję że nie padne
na męża nie ma co liczyć że mi cokolwiek pomoże zresztą wychodzi o 8 rano i wraca najwcześniej o 21 zje i idzie spać mam tego dosyć jak nie chce to niech spada i tak jest jakby tu wogóle go nie było
a dzisiaj tyle badań i biegania z mała po lekarzach mam nadzieję że nie padne
reklama
Wiki_28
styczeń '02 lipiec '05
Cześć dziewczyny
Kolorowa kredko dzięki za odpowiedż
Mój synuś bardzo mało śpi w dzień dlatego tak rzadko piszę ale czytam na bieżąco
Aniu miłego wypoczynku. Ja też wybieram się do Zakopanego na weekend ale jeszcze nie wiem kiedy
No i popisałam Oliwier się obudził
pa
Kolorowa kredko dzięki za odpowiedż
Mój synuś bardzo mało śpi w dzień dlatego tak rzadko piszę ale czytam na bieżąco
Aniu miłego wypoczynku. Ja też wybieram się do Zakopanego na weekend ale jeszcze nie wiem kiedy
No i popisałam Oliwier się obudził
pa