Karin
Lipcowe Mamy'05
Gazelaczku, to chyba ty się pytalaś o kremik po porodzie? Ja stosuję Mustelę Żel regenerujący po porodzie. On jest na brzuch uda i pośladki i kosztuje ok 97 zł za 200 ml. Działa nawilżająco, ponoć spala istniejący tłuszczyk i zapobiega odkładaniu się nowego ale ja tam za bardzo w to nie wierzę. Stosuję go dopiero od tygodnia więc nie widzę jeszcze rezultatów. Z tym, że kosmetyki Musteli są bezpieczne do stosowania w czasie karmienia piersią i to było dla mnie najważniejsze.
Moja skóra jest tak samo ładna jak w czasie ciąży nie mam żadnych krostek, pryszczy i nie przesusza się więc tak naprawdę to stosuję ten żel zapobiegawczo a na resztę ciała (oprócz piersi bo ich niczym nie smaruję) to używam olejku w sprayu firmy Johnsons baby.
Moja skóra jest tak samo ładna jak w czasie ciąży nie mam żadnych krostek, pryszczy i nie przesusza się więc tak naprawdę to stosuję ten żel zapobiegawczo a na resztę ciała (oprócz piersi bo ich niczym nie smaruję) to używam olejku w sprayu firmy Johnsons baby.