reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

cześć Baby

Karin moja Iga w dzień zasypia sama w łóżeczku i bez smoka. Wieczorem już nie jest tak łatwo bo trochę marudzi.

Na początku trochę ciągnęła mońka ale teraz pluje strasznie i nie chce.

reklama
Hejka,
Moja mała dziś szalała cały dzień. Żadne sposoby nie działaly na nią, żeby usnęła... dopiero teraz po kapieli i kolejnym karmieniu jakoś się dała utulić... Śpi, ale nie wiem jak długo.
Wcześniej jadła co 3, 4 godziny a dziś co 1,5 lub 2.
Bolą mnie sutki od tego częstego mamlania... Nie wiem, może to ta faza intensywnego wzrostu?

ide spać, ledwo żywa.
amen

hej dziewczyny zapomnialam sie pochwalic,ze..............................................JESTEM NA DIECIE!!!!!!!!!!!!!!!

trzymajcie za mnie kciuki,bo to dla mnie nie lada wyzwanie nie siegac po zakazane mi rozkosze podniebienia,czyli SLODKIE ::)

mam taka umowe z Karolem ze co zgubie 5kg to nagroda!!
teraz waze 87kg i mamy umowe ze jak dojde do 79kg to zafunduje mi tipsy (bo ja mam brzydkie paznokcie,i chce sprobowac jak to bedzie ze sztucznymi,ale chce je krotkie i we francuskim wzorze)-no te tipsy to niezla zachcianka z mojej strony ::) ;D ale co tam,bede miala chwile radosci

to jest naprawde budujace wam powiem!!'' schudniesz 5kg,co chcesz w nagrode?''

motywacja wziela sie stad ze dostalam super bluzeczke obcisla i nawet -o dziwo- super w niej wygladam,i zachcialo mi sie na wiecej takich super ciuszkow!!

jutro zaczynam 3 dzien bitwy o smukla sylwetke!!

powinnam zapisac sie do Asiolka,ale nie wiem gdzie i czy mnie przyjmie babula jedna ;D

dobrej nocki wszystkim

Karin moja Gabi tez wierci sie w lozku (nie chce dawac jej smoka) i uspokaja sie jak wlaczam pozytywke lub jezz hm...melomanka rosnie ;)
no i ostatnio pozycja na zabe(na brzuszku z podkurczonymi nozkami) jej odpowiada i tez spi jak aniol

Lilka trzymam kciukasy!!!! fajna taka motywacja

reklama
Lilka - zdawaj relacje jak Ci idzie z odchudzaniem! Trzymam kciuki za wytrwałość. Jak się sprzymierzysz z babami Asiolka to na pewno się uda. Kiedyś wlazłam Asiołku na Twoje forum i poczytalam co Wy tam wyprawiacie ;D Pomysł z nagrodami rewelacyjny. W końcu teraz będzie tyle wyrzeczeń, to trzeba sobie jakoś życie uprzyjemnić.

Też postanowiłam usypiać Maciejkę w łóżeczku. Ale ponieważ On generalnie ładnie śpi, nie powinno być problemu. Dotychczas czasem usypiał w łóżeczku, czasem na ręku i wtedy z mega-ostrożnością układaliśmy Go w łóżeczku. Ale od wczoraj - koniec z noszeniem. Wszystko przez to, że zostały ujawnione pewne fakty z życia Maciejki. Uwaga, uwaga - mój syn waży prawie 5 kg!!! Już wiem dlaczego zniknęły moje policzki - ten mały ssak wszystko wyciągnął! No a skoro jest już taki dorosły, powinien umieć samodzielnie usypiać. Tym bardziej, że nie ma chętnych do noszenia Go przez godzinę ;) :p

Do góry