reklama
Lilka
Fanka BB :)
a co do smoka to wiecie ze nie daje,a Mili nie czuje potrzeby ssania
ssa kciuk,ale.......jak jest glodna
a odkad malenka sie urodzila to dzis zafundowala mi najgorsza noc.........budzila sie na jesc co 1h lub 1,5 wrak ze mnie
wstalam o 11 totalnie niewyspana
a wczoraj poraz ostatni odwiedzila mnie polozna.....jak Niania pisala ze jest sentymentalna strasznie to mnie tez to trzyma.....cholernie mi smutno i przykro ze juz mojej poloznej nie zobacze
zawsze wiedzialam ze przyjdzie,ze mi pomoze,odpowie.......a teraz? moge dzwonic i wpadnie jakby co.....ale to juz nie to
no i piczka mi sie zarosla ;D
a tak ogolnie polozna byla w szoku ze Mili tak urosla wzdloz,bedzie wysoka po tacie
i nawet polozna mi powiedziala ze ''ona nic do pani nie jest podobna''..........wiem :laugh: bo to czysty tata
a jak Karolowi tak mowia to wiecie jak puchnie z dumy ;D
ssa kciuk,ale.......jak jest glodna
a odkad malenka sie urodzila to dzis zafundowala mi najgorsza noc.........budzila sie na jesc co 1h lub 1,5 wrak ze mnie
wstalam o 11 totalnie niewyspana
a wczoraj poraz ostatni odwiedzila mnie polozna.....jak Niania pisala ze jest sentymentalna strasznie to mnie tez to trzyma.....cholernie mi smutno i przykro ze juz mojej poloznej nie zobacze
zawsze wiedzialam ze przyjdzie,ze mi pomoze,odpowie.......a teraz? moge dzwonic i wpadnie jakby co.....ale to juz nie to
no i piczka mi sie zarosla ;D
a tak ogolnie polozna byla w szoku ze Mili tak urosla wzdloz,bedzie wysoka po tacie
i nawet polozna mi powiedziala ze ''ona nic do pani nie jest podobna''..........wiem :laugh: bo to czysty tata
a jak Karolowi tak mowia to wiecie jak puchnie z dumy ;D
Lilka
Fanka BB :)
a te ksiazke za mowilam na www.kdc.pl kosztuje 14,90zl z przesylka ok 23zl
jezyk dwulatka tez jest w tej cenie.....zastanawiam sie czy zamowic
jezyk dwulatka tez jest w tej cenie.....zastanawiam sie czy zamowic
Alleluja TRACY HOGG!! Dziewczyny nie rezygnujcie z jej rad mimo że wydaja sie trudne o wprowadzenia. Ja chodze na rzesach odkilku dni ale mój syn zasypia w łozeczku sam!!! Nie do wiary. Róbcie wszytsko tak jak ona pisze. Mnie sie udało i jestem bardzo szczesliwa. Chetnie popomagam spostrzezeniami z normalnego zycia w usypianiu polskiego bobasa kiedy tracy nie ma obok.
Wiecie co czytałam jej ksiazke dwa razy. Ale dopiero teraz poczułam sie na tyle silna psychicznie zeby wytrzymac nauke z maksem. I udało i zajeło zaledwie kilka dni.
Wiecie co czytałam jej ksiazke dwa razy. Ale dopiero teraz poczułam sie na tyle silna psychicznie zeby wytrzymac nauke z maksem. I udało i zajeło zaledwie kilka dni.
reklama