reklama
Dziekuje serdecznie Aniulka za podpowiedz, nastepne przewijanie zwroce na to uwage na pewno.
Jak juz kiedys wspomnialam zajadam wszystko, moze tylko za wyjatkiem produktow mlecznych i staram sie nie zaprzatac sobie glowy alergiami, a raczej to nastawiam sie pozytywnie ze moje dziecko to ominie.
Jak juz kiedys wspomnialam zajadam wszystko, moze tylko za wyjatkiem produktow mlecznych i staram sie nie zaprzatac sobie glowy alergiami, a raczej to nastawiam sie pozytywnie ze moje dziecko to ominie.
kaśka k
Fanka BB :)
Elial ja sprawdzam czy małej nie jest za zimno na karku podobno to jedyne najbardziej wiarygodnie miejsce do kontroli, oczywiście łapki też dotykam
kaśka k
Fanka BB :)
Gazelaczku i Aniu ja jutro rano jestem z małą u pediatruy i napewno się spytam o krosteczki, bo małą od trzech dni coś nieźle wysypuje i wogóle wypluwa mleczko i nie wiem czy znowu nie będziemy musieli zmienić mieszanki
no i ja myślałam że to od mleczka te krosteczki
no i ja myślałam że to od mleczka te krosteczki
CZESC !!!!!!!! PAMIETACIE MNIE JEZSCZE?? WRÓCIŁAM ;D ;D ;D NA POCZATEK PARE FOTEK MAKSA I DUŻO CAŁUSÓW ODE MNIE. OD JUTRA ZOSTAJEMY SAMI W DOMU I DOPIERO PRZEKONAM SIĘ CZY MÓJ SYNCIO WYKAZE SIE TOLERANCJĄ I BEDE MOGŁA DO WAS ZAGLADAC. STRASZNIE SIE CIESZE, ŻE DO WAS PISZE. JEST TYLE SPRAW O KTÓRYCH CHCE WAM NAPISAC I MAM NADZIEJE ZE MI SIE UDA. NARAZIE JAKOS TEN CZAS MIJA A MY ( Z MAKSEM I JEGO TATA ) POZNAJEMY SIE KAZDEGO DNIA. A CZAS BIEGNIE JAK SZALONY. TO JUZ PONAD TRZY TYGODNIE OD PORODU...HMMM MAM TAKI SENTYMENT DO OKRESU CIAZY I WSZYSTAKIEGO CO SIE DZIAŁO ŻE JUZ NIE RAZ ŁEZKA W OKU MI SIE ZAKRECIŁA....
A TAK NAPRAWDE PO POWROCIE ZE SZPITALA PŁAKAŁAM JAK BÓBR.. ZE WZRUSZENIA GŁOWNIE. mICHAŁ PRZYSTRIOŁ MIESZKANIE W BALONY I TRANPARENT "KOCHANI WITAJCIE W DOMKU" I TAK SIE ROZCZULIŁAM ŻE PŁAKAŁAM KILKA DNI HIHIHHI. MAM WRAZENIE ZE NARODZINY MAKSA JESZCZE MOCNIEJ NAS DO SIEBIE ZBLIZYŁY I POKOCHAŁAM SWOJEGO MĘZA JEZSCZE MOCNIEJ, INACZEJ..
reklama