reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Dziekuje serdecznie Aniulka za podpowiedz, nastepne przewijanie zwroce na to uwage na pewno.
Jak juz kiedys wspomnialam zajadam wszystko, moze tylko za wyjatkiem produktow mlecznych i staram sie nie zaprzatac sobie glowy alergiami, a raczej to nastawiam sie pozytywnie ze moje dziecko to ominie.

Gazelaczku i Aniu ja jutro rano jestem z małą u pediatruy i napewno się spytam o krosteczki, bo małą od trzech dni coś nieźle wysypuje i wogóle wypluwa mleczko i nie wiem czy znowu nie będziemy musieli zmienić mieszanki
no i ja myślałam że to od mleczka te krosteczki

CZESC !!!!!!!! PAMIETACIE MNIE JEZSCZE?? WRÓCIŁAM ;D ;D ;D NA POCZATEK PARE FOTEK MAKSA I DUŻO CAŁUSÓW ODE MNIE. OD JUTRA ZOSTAJEMY SAMI W DOMU I DOPIERO PRZEKONAM SIĘ CZY MÓJ SYNCIO WYKAZE SIE TOLERANCJĄ I BEDE MOGŁA DO WAS ZAGLADAC. STRASZNIE SIE CIESZE, ŻE DO WAS PISZE. JEST TYLE SPRAW O KTÓRYCH CHCE WAM NAPISAC I MAM NADZIEJE ZE MI SIE UDA. NARAZIE JAKOS TEN CZAS MIJA A MY ( Z MAKSEM I JEGO TATA ) POZNAJEMY SIE KAZDEGO DNIA. A CZAS BIEGNIE JAK SZALONY. TO JUZ PONAD TRZY TYGODNIE OD PORODU...HMMM MAM TAKI SENTYMENT DO OKRESU CIAZY I WSZYSTAKIEGO CO SIE DZIAŁO ŻE JUZ NIE RAZ ŁEZKA W OKU MI SIE ZAKRECIŁA....

A TAK NAPRAWDE PO POWROCIE ZE SZPITALA PŁAKAŁAM JAK BÓBR.. :) ZE WZRUSZENIA GŁOWNIE. mICHAŁ PRZYSTRIOŁ MIESZKANIE W BALONY I TRANPARENT "KOCHANI WITAJCIE W DOMKU" I TAK SIE ROZCZULIŁAM ŻE PŁAKAŁAM KILKA DNI HIHIHHI. MAM WRAZENIE ZE NARODZINY MAKSA JESZCZE MOCNIEJ NAS DO SIEBIE ZBLIZYŁY I POKOCHAŁAM SWOJEGO MĘZA JEZSCZE MOCNIEJ, INACZEJ..

WITAJ NIANIU!!!!!!!!!!!
Brakowało nam ciebie. Ciekawe jaki stosunek do kompa będzie miał twój Maksio ::). Da mamusi posiedzieć na forum czy nie ;D ;D ;D

NODOBRA ALE TO TYLE TYTUŁEM WSTEPU.TERAZ IDE SIE POPRYTULAC DO MEZA BO JUTRO JUZ IDZIE DO PRACY. CAŁUJE WAS MOCNO I MAM NADZIEJE ŻE DO USŁYSZENIA JUTRO :-) KISSSSYYYY

reklama
Obejrzałam już Maksia. Śliczniutki słodziaczek ;D
Nianiu czy mi się wydaje czy jak szłaś do szpitala to byłaś blondi???

Do góry