reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

witam dziewczyny
Tez ostatnio zastanawialam sie nad kolorem i konsystencja kupek Rayyana ale juz sobie poczytalam co wy misalyscie i juz wiem wszystko  ;D
Moj Rayyan tez mial plamki na calym ciele, takie z malenka krosteczka w srodku, a wokol cale czerwone, podejrzewam ze to to pewnie nietolerancja mleka krowiego. Zauwazylam wlasnie ze jak zjem cos mlecznego (jogurt, ser, itp) to te plamki mu sie pojawiaja, no i jeszcze na ostatniej wizycie pediatra mi zasugerowala zebym calkowicie odstawila produkty mleczne, ewentualnie zebyj jadla z mleka koziego.
Spacerki ze swoim synkiem to ja uwielbiam, szczegolnie gdy na srodku ulicy zaczyna domagac sie jedzenia, no i wtedy szybkie szukanie jakiegos w miare spokojnego miejsca na cycusia. Normalnie to Rayyan jes srednio co 2 godziny, ale cos mu sie zawsze przestawia jak wychodzimy.

reklama
To fajnie, ze z tymi "nadrannymi" kupami nie jestem sama ;) Kurcze, chcialabym zeby choc przerwy w nocy na jedzonko wydluzyly sie troche ::) Ach za wiele bym chcial oczekiwac od 3,5 tygodniowego baka. No ale czas leci w przyszlym tygoniu skonczy miesiac iwtedy juz powinien zrobic postep w dluzszym spaniu ;)

Co do spacerkow to ja wychodze codzienni, czy jest chlodniej czy cieplej. Wiecie zapewne ze tu w Anglii to wieje bez wzgledu na pogode i tez wychodze z zalozenia, ze trzeba dzici hartowac, jesien idzie.
Gazelaczku wszystkiego najlepszego z okazji 3 rocznicy :)

A ja jednak od dwóch dni zrezygnowałam ze spacerów bo strasznie wieje.
Moja mama dzisiaj zauważyła że Jagódka tak dziwnie mlaska i i otwiera buzię jakby coś jej przeszkadzało w gardziołku albo jakby jej sie cofalo jedzonko. Troche sie tym niepokoję.Czy wasze dzidzie też tak mają  ???

A Nasze Kochane Malenstwa sa przepiekne poprostu i chyba musze wreszcie zamiescic fotki mojego Skarbeczka, bo mi az zal, ze go nie ma posrod dzieciaczkow :(

Dziewczyny powiedzcie mi jak to jest z rejestracja dziecka w osrodku zdrowia w Polsce, przychodzi jakas informacja ze szpitala ze sie takowe urodzilo, czy trzeba isc zglosci doosrodka i wtedy wybrac pediatre?

Karin, moj Alus mlaska czesto po jedzonku i czasem mu sie cos mleczka cofnie i w nocy jak jest glodny, ale to polaczone jest z ssaniem usteczek

Gazelaczku wszystkiego najlepszego!!!!!!!
A my mamy 2 rocznicę 30 sierpnia ale znamy się od 8 lat. I niestety ze strony męża już daje się odczuć znudzenie,a przynajmniej ja to tak odbieram :(

Gazeleczku wszystkiego naj, naj...

Asiołku dla Ciebie tez

Widze ze wszystkie sluby to chyba w sierpniu byly:) - my jestesmy wrzesniowi:) - tez dwa latka nam minie:)

Na spacerki od jutra wychodze codziennie w takim razie ;D - niech sie hartuje malenstwo a i mama odzyje na zewnatrz - bo ilez mozna w domku siedziec!

Brawo Aniu :laugh:
A z tym sierpniem to chyba prawda, my rocznice bedziemy mieli 28 sierpnia ;)
Asiolku spoznione ale szczere najlepsze zyczenia z okazji rocznicy ;)

reklama
Dziewczyny ogladalam dzisiaj swoje zdjecia sprzed ciazy i mam teraz dola. W pasie sobie zmierzylam mam 77 a mialam 60, wogole mam ten celulitus, ktorego nigdy nie mialam i roztepy na jednej nodze i troche na posladkach. To jest straszne! jak jeszcze mi po karmieniu piersi stana sie obwisle, czy zmaleja to wogole sie zalamie. Nigdy nie musialam niczego chowac, wrecz przeciwnie moglam pokazywac cialo - to brzuszek to uda, a teraz zalamka. Nie wszystkie ciuchy moge zakladac bo to odslania to, to tamto. Nieeeeeeeeeeeeee

Do góry