reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Dziewczyny co myslicie o takich nosidelkach?
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=59136698
bo ja bym takie chciala, bo nie zawsze wygodnie jest z wozkiem, tylko u nas w miescie jeszcze ani razu nie widzialam, by ktos w tym nosil niemowle, same wozki, nie lubie jak sie gapia jak na ufo. Bo u nas tacy sa ludzie i nie wiem co robic? czy u was tez sa tacy ludzie w miescie?

reklama
witam wszystkich
malutka zasnela,Karol pierwszy dzien w nowej pracy wiec dostalam sie wreszcie do kompa ;D

Tusiu super to nosidelko,my tez chcemy takie kupic
Asiolku i Brunetko nie wiem czy to bujda ale jak lezalam w szpitalu to uslyszalam ze kawa rozpuszczalna z mlekiem lub zbozowka z mlekiem przyczyniaja sie do wzrostu mleka w piersiach..............ja mialam malo mleka a jak wrocilam do domu i zaczelam pic moja ukochana kawe rozpuszczalna (na poczatku bez mleka) to dostalam takie cycki ze ciurkiem lecialo a ja nie moglam ich uniesc :p no ale czy to ta kawa to ja nie wiem..............

Asiolku wiem co to bol brodawek mi w szpitalu wyszedl az na srodku brodawki taki krwiaczek i jak mala ssala to ja moglam sciany gryzc.........uratowala mnie masc BEPANTHEN jest rewelacyjna!!!!!!! kupilam malej glukoze i podawalam jej przez pare godzin na zmiane zdrowa piers,ktora tez bolala,i wode z glukoza
wtym czasie nakladalam grubo tej masci na sutek i po paru godzinach bol byl znacznie mniejszy a na drugi dzien krwiaczka nie bylo a cycuszki juz przestaly bolec!!
te masc poradzila mi kolezanka ktora ma dwojke dzieci i powiedziala ze bez tego nie mam co isc rodzic ;D
tylko w aptece powiedz ze na obolale brodawki ma byc,bo ta masc ma kilka rodzaji

Lilka ja od paru dni pike zbozowa z mlekiem (taka juz gotowa w proszku z mlekiem i cukrem) bo mi tak zasmakowala i wiesz wlasnie sie dziwilam co to jest, ze od wczoraj mam takie ciagle pelne piersi, Majka tyle z nich wypija a one po krotkim czasie znow pelne i to moze ta przyczyna, bo wczesniej tak nie mialam.

o 17 umowiłam sie z doradca laktacyjnym i Mężul pojedzie po laktator medeli - wypożyczenie na dobe kosztuje 6 zł... jak sie sprawdzi to kupimy a avent sprzedam ...
co do kawy zbożowej to może i dobry pomysł :-) ja już pije rozpuszczalną narazie bez mleka... może poprosze mezula aby kupił zbożową to bede sobie popijała :-)

Sylwio nasze gratulacje!!!!!!!!!!!!!! wreszcie sie doczekalas!!!!!!!!!!!!!!!!

hahaha Tusiu wiec moze cos wtym jest  :laugh: ;)  ja tez mam duzo mleczka,a jak cycki sa juz bardzo ciezkie i sie robia zastoje to sciagam stanik nachylam sie nad wanna i leeeci mleczko
tyle go mam ze nie musze 'zbierac'na pozniej :laugh:

polozna niedawno co wyszla no i niestety moje krocze sie w pewnym miejscu zroslo a winnym nie.......
powstala taka dziura i musze cholernie czesto chodzic sie podmywac specjalnym plynem,do tego robie sobie nasiadowki z ziol,przemywam Rivanolem i znowu kazala mi cos dokupic z apteki bo sie boji ze ta dziurawa rana sie poglebi................matko przerabane.........

ale za to nasza kruszynka rosnie i rosnie  ;D
musimy wkleic zdjatka jak wygladala a jak wyglada

a teraz pobawie sie w zmiane suwaczka.........nie uczylam sie nigdy angielskiego i to troche wyzsza szkola jazdy dla mnie........

hej kobietki

co oznacza ten napis pod suwaczkiem???
bo wy macie inny.........hmmm

kurs angielskiego sie klania.........

no kochane już nie jesteście w lipcu!!!
teraz już jesteście dzieci urodzone w lipcu!!!
a dziwne bo przecież jeszcze dwie z was nie są mamusiami!?!?!?
pozdrawiam

reklama
ale nas przeniesli!!!!!!!!!!!!

a wlasnie co chcialam napisac ze jeszcze troche i nas przeniosa................a tu masz!!!!!!!!!!!!!!

Do góry