reklama
Joaska
Lipcowe mamy '05
a na tym z paluszkiem, to chyba w tle mamusie widac!!!!!a jaka ucieszona...nie dziwie sie!!!!
Niuńka, ja tez sie martwie, raz tym ze sie jakis czas maluch nie rusza, potem z tym ze rusza sie za gwaltowanie (to poodbno tez zle, bo oznacza ze cos mu przeszkadza)... ale u mnie juz termin wiec pewnie tak marwtic sie bede do porodu, a ja tak strasznie nie chcialam rodzic po terminie... buuuu
Wiki_28
styczeń '02 lipiec '05
Aniu Jaś śliczniutki
Aguś gratulacje
Aguś gratulacje
ja znowu z pytaniem... dzis chyba mam jakis dzien przemyslen... :
pisalyscie kiedys o zwolnieniu dla ojca dziecka, u kogo sie o nie upomniec i ma byc na opieke nade mna czy nad dzieckiem? mojemu mezowi konczy sie umowa z koncem lipca i mu nie przedluza, dobrze by tylko bylo gdyby maluch sie pospieszyl a nie czekal do sierpnia!!!
pisalyscie kiedys o zwolnieniu dla ojca dziecka, u kogo sie o nie upomniec i ma byc na opieke nade mna czy nad dzieckiem? mojemu mezowi konczy sie umowa z koncem lipca i mu nie przedluza, dobrze by tylko bylo gdyby maluch sie pospieszyl a nie czekal do sierpnia!!!
Ale cudny Jasio ;D przesliczny. Mam nadzieje, że mój tez taki fajny bedzie, Wogole jak pomysle, że za kilka dni bede miec dziecko z mojej i michała krwi to az mi sie nie chce wierzyć!!!łaaaaaa
Sylwia podobno po terminie powinno sie codziennie robić ktg. Mój lekarz, który naprawde nie jest panikarzem, ma takie zdanie. Zapytam sie go dziś jezscze raz i napisze Ci wieczorem jak wróce. A swoja droga to bardzo dziwne, ze kasują Cię za ktg. Bez sensu, jak trafiasz na izbe przyjec to ich zasranym obowiazkiem jest zrobienie ktg bez kasy.
Sylwia podobno po terminie powinno sie codziennie robić ktg. Mój lekarz, który naprawde nie jest panikarzem, ma takie zdanie. Zapytam sie go dziś jezscze raz i napisze Ci wieczorem jak wróce. A swoja droga to bardzo dziwne, ze kasują Cię za ktg. Bez sensu, jak trafiasz na izbe przyjec to ich zasranym obowiazkiem jest zrobienie ktg bez kasy.
reklama
Wiecie co ja chyba padne. Cie lekarze to jakby sie z chionki urwali kazdy co innego. Pytałam sie o zwolnienie mojego lekarza. Powiedział tak : nie ma takiej mozliwości aby ojcu wystawic zwolnienie do opieki nad matką. Jesli nawet matka wymaga opieki nikt nie wypisze jej ze szpitala.
I badź tu mądry. Ja mnie to wkurza - delikatnie mówiąc. Banda debili!!!
My tez chcemy załatwic to zwolnienie.
I badź tu mądry. Ja mnie to wkurza - delikatnie mówiąc. Banda debili!!!
My tez chcemy załatwic to zwolnienie.