reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Ja też nie mogę znieść widoku kiedy inni wcinają objadki czy łakotki. :cry: A o słodkim to nawet pomyśleć nie mogę :oops: Jestem bardzo zmęczona.Coś też na pewno zaczyna się dziać z moim brzuszkiem ,bo swędzi.Pewnie skóra się już troszkę naprężyła.Jestem teraz prwie cały czas zła,a to na mdłości ,a to znowu na wszystkich w koło że mnie nie rozumieja :roll: Ja wiem że troszkę przesadzam ,ale jest mi bardzo ciężko.Babaczki jak dobrze że jesteście...Pozdrawiam was wszystkie bardzo serdecznie i jednocześnie proszę wszystkie fasolki aby nie dawały nam tak bardzo w kość :wink:

reklama
CZesc KObieki!!!
Ewuncia jestem teraz gdzies miedzy Chicago a Milwaukee, przedtem Boston.
Co do jedzenia to codziennie konbinuje co by tu zjesc bo nic tylko o polskim jedeniu mylse :roll: :roll: i co tu zrobic?
ameryknskie mi brzydko mowiac smierdzi chemia ze na sama mysl o nim robi mi sie niedobrze :|
wkurzam sie i denerwuje bo moj lekarz moze mnie dopiero przyjac 17 grudnia a ja tak juz sie martwie czy wszystko w porzadku z maluszkiem :( czuje sie dobrze czasami tylko mnie mdlosci dopadaja ale i tak jest o niebo lepiej niz przy pierwszej ciazy...
mimo wszystko lekarz jeszcze mnie nie widzial i to mnie najbardziej denerwuje to czekanie, no ale nic, nie przeskocze tego, mam tylko nadzieje ze jak juz go spotkamy to uslyszymy ze wszystko jest w jak najlepszym porzadku
Trzymajcie kcuki
i buziaki od mojej paki

kochane mamuski!!!!
wlasnie minal mi 9 tydzien :D tez bym caly czas spala, nie mam ochoty wogole wychodzic, nie chce mi sie robic porzadkow przedswiatecznych - masakra. I z tym jedzeniem - teraz to chyba chudne nie tyje nic mi sie nie chce jesc. Najwiecej to jem zup mlecznych. jutro ide do lekarza zobaczyc mojego dzidziulka. Trymam za was kciuki i musimy sie razem w tym wszystkim wspierac. pozdrawiam was i wasze dzidzuleczki

Dziewczyny strasznie zleciałam z wagi :( w innych okolicznościach to pewnie bym się cieszyła ale teraz...5 kilo w tydzień :cry: Boję się że wyląduję w szpitalu.

CZEŚĆ DZIEWCZYNY - PRZYSZŁE MAMUSIE JESTEM W 7 TYGODNIU MAM OGROMNE MDŁOŚCI, KTÓRE TRWAJĄ CAŁY DZIEŃ. POPROSTU NIE MOGĘ PATRZYĆ NA JEDZENIE, A NAWET ZEJŚĆ DO KUCHNI

Witam.
Moje mdłości też trwały i trwały całymi dniami :roll: (na szczęście nie pracuję) Ale przyszedł jeden taki piękny dzień, że wstałam rano i nic mi nie dolegało :D I już 9 dzień nie mam mdłości :D I mam nadzieję, że już tak zostanie. Oczywiście dalej mam "spanie na zawołanie" ale to już pestka.

:D Czesc mam na imie Asia za 2 miesiące skończę 25 lat :-) Moja rodzina to: Mąż :-) i dwa zwierzołki - kotek i piesio ....
No i teraz najwazneijsze fasolka :-)
Czytam sobie to forum już od jakiegoś czasu ale bałam się coś napisać aby nie zapeszać dlatego, że ciąża jest zagrożona i narazie widać tylko fasolkę pustą... usg następne mam 16 grudnia i to bedzie chwila prawdy.... leże w domku i biorę dhupaston i nospę :-)

co do mdłości to mam takie jak wszyscy :-) okropne ale to akurat znoszę dzielnie :-) martwię się tylko co bedzie dalej :-)

pozdrawiam Was serdecznie i wszystkie Fasolki :-) i Fistaszki :-)

:D czesc dziewczyny to znowu ja. Ale mialam meczaca noc nie moglam spac. Asia trzymam kciuki za twojego dzidziulka. Majac kotka pamietaj, ze nie mozesz ty jako kobieta w ciazy zmieniac mu piasku. Ja dzisiaj ide do lekarza zobaczyc czy z moim dzidziusiem jest wszystko ok, tak sie boje, ale mam nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze. pozdrawiam. bede tu zagladac wiec piszcie co u was.

Asiołku nie przejmuj sie!!Ja tez mam zagrozona ciaze i to bardziej od ciebie! Miałam krwiaka nad płodem,przez lezenie zastrzyki i tabletki zniknal,ale nadal musze brac te zastrzyki i okropne tabletki,sa tak gorzkie ze nie moge ich jesc.Njpierw mialam je dopochwowo a teraz mam ssać!!A one sa tak gorzkie,ze przez moje mdlosci od razu po nich wymiotowac mi sie chce i wiecie co?Nie biore ich..... :oops: Teraz czuje sie rewelacyjnie(gdyby nie mdlosci)wiec mysle ze ich brak nic juz nie zrobi.Nie moge sie przemoc do nich-to straszne.Asiołku ty idziesz do lekarza 16gr.a ja 17!!Napisz jak tam po wizycie.Ja tez cos skrobne.Buzka wszystkim Mamusiom i im brzusiom :D

reklama
kuwetke zawsze Mężul sprząta:-) ja zawsze miałam zbyt czuły nos a teraz to już:-) całkiem :-)

Kotek na szczescie jest tylko domowym kotkiem :-) i nie wychodzi na podworko i robilam sobie już dawno badania na toksoplazmoze i zwierzołki mam zdrowiutkie :-)

CO do usg 16 grudnia to czekam niecierpliwie :-) najchetniej już bym poszła :-)

pozdrawiam Was serdecznie
Asioł

Do góry