reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Ja i tak i tak sie golę na codzień wiec nie sadze aby była taka potrzeba. Z reszta tak jak dziewczyny piszą teraz to chyba nie jest konieczne. A zestaw do lewatywy własnie lezy przede mną i sie na mnie patrzy. Postanowiłam go zrobić i mam nadzieje, że podołam bo boje sie tego najbardziej, choc podobno nie ma czego. Nawet kupiłam dwa, żeby wcezsniej wypróbowac ale narzie sie boje i namawim meza żeby sobie zrobił hihihii i powiedział mi jak to jest. Ale on nie chce heheheheh

reklama
kasiu i bardzo dobrze, musisz miec chwile dla siebie i nie miej poczucia winy bo nie robisz nic złego, a pieluszki moge sobie spokojnie polezec ;)

Niania pewnie masz rację nie wiem czemu ale jakieś wyrzuty sumienia mnie naszły co do lewatywki to spokojnie trzeba tylko mocno naciskać pewnie kupiłaś enemę bo to najpopularniejsze i najskuteczniejsze powodzenia napewno się uda ;)

Kaska, co sie lamiesz - zadowolona mama to dobra mama. A wiadomo - po wizycie na naszym forum humor sie poprawia, więc sobie nie żałuj ;) :D

Melanie, ja mam laptopa i tu slabiej widac kolorki, w ogole nie zauwazylam tych czerwoniutkich polczkow... Poza tym te czerwone poliki są smutne, a ja sie caly czas ciesze :laugh:

reklama
Rany dziewczyny jak wy wytrzymujecie taka pogodę, u mnie burzowo i straszna duchota, ledwo co oddycham !!!

Do góry