reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy Kraków

reklama
Dzięki Dziewczny za bardzo miłe spotkanie:) może uda się jeszcze w dwupakach spotkać w powiększonym składzie o Abed i Karuzele:)
Ps. Te desery lodowe były przepyszne:)

Podobno dobra jest pani magdalena slaby z Kopernika, w internecie sa namiary tel., na razie to opinia tylko zaslyszana, ale pewnie bede sama sie umawiac na spotkanie;)

I ile jeszcze tego mm zjada?
U nas trochę problem z wiszeniem (takim nieefektywnym) na piersi, wieczorami też się wspomagam trochę mm. Strasznie chaotyczne to karmienie u nas narazie, a poza tym jeszcze nie mam pewności że dobrze przybiera. W środę wizyta u pediatry to może jak ponownie zobaczę że ładnie przybiera to wyluzuje :-)

Karuzela ja właśnie po wizycie położnej, maly je ale tylko jedną pierś, mnie sutki bolą,ona twierdzi że to wędzidełko, rzeczywiście jest takie cieniutkie. W szpitalu powiedzieli ze ok, do pedriatry jak pójdę to się dowiem i chyba się zdecyduję na podcięcie. a z której części Krakowa ty jesteś, ja mieszkam poza i mam fajnął połozą która też jest doradcą, dużo mi pomogła.

reklama
Do góry