reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy Kraków

aim

Fanka BB :)
Miejsce z tego co było pisane jest ustalone-największej ilości pasuje Bonarka.

A kiedy?

Mi pasuje od poniedziałku do piątku całe dnie (rano, popołudnie, wieczór) oprócz weekendów i piątku wieczór :)

reklama
Dla mnie Bonarka super, pasują mi poranki i popołudnia do 16 (tzn. o 16.00 musiałabym zwinąć się ze spotkania:)).
W tym tygodniu najbardziej pasowałby mi piątek, inne dni w tym tyg też wchodzą w grę, tylko nie wszystkie godziny;)

Dziewczyny, dawajcie znać:) Truskawja, Karuzela, Abed, Sylver, Zonagraja:)
Nie wiem czy kogoś nie pominęłam jeszcze z krk:)

Mi wyjątkowo jeżeli chodzi o ten tydzień to piątek po południu też pasuje.

to mi niestety nie pasuje w tym tygodniu bo mam gości, mi by pasowało od poniedziałku 29 maja :) o każdej godzinie i Bonarka jak najbardziej :)

Niech każda pisze, najwyżej będzie kilka mniejszych spotkań ;) bo pewnie żeby wszystkie na raz to się nie uda ani razu

Mi sroda pasuje na spotkanie, tylko o takich wczesniejszych godzinach, max o 14 musialabym sie zebrac ze spotkania:)

To co powiecie na srode?

Ok, super:) to dajcie mi prosze znac na priv dokladne namiary o ktorej i gdzie w bonarce:)

Abed pewnie uda sie zrobic jeszcze jakies spotkanie, moze nawet w dwupakach jeszcze:)

mam nadzieje :) bo ja od środy mam bratową i bratanicę :) w innym wypadku bym do was dołączyła :)

reklama
Do góry