Hej jakie macie zdanie o szkole rodzenia . Zapisujecie się? Warto? Czy online czy stacjonarnie? Jakie są ceny w waszych miastach? Jesteś z Łodzi czy jakaś mama zgłębia temat w tym mieście?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja chodziłam na zajęcia szkoły rodzenia przy szpitalu który wybrałam do porodu. Kosztowało to 200 zł ale pieniądze były zwracane jeśli się urodziło w tym szpitalu. Polecam, fajnie można się oswoić z niektórymi tematami a zajęcia prowadziły położne więc jak przyjechałam rodzić miło było zobaczyć znajomą twarzHej jakie macie zdanie o szkole rodzenia . Zapisujecie się? Warto? Czy online czy stacjonarnie? Jakie są ceny w waszych miastach? Jesteś z Łodzi czy jakaś mama zgłębia temat w tym mieście?
ja uczęszczałam na takie zajęcia prywatne, odbywały się z partnerem/mężem, w 2022 roku kosztowało u nas 450 zł za 10 spotkań. Oprócz teorii były też ćwiczenia, opieka nad noworodkiem, kapanie, pielęgnacja, pierwsza pomoc. Ogólnie polecam takie zajęcia stacjonarneHej jakie macie zdanie o szkole rodzenia . Zapisujecie się? Warto? Czy online czy stacjonarnie? Jakie są ceny w waszych miastach? Jesteś z Łodzi czy jakaś mama zgłębia temat w tym mieście?
Ja mam bóle ale nie powiedziałabym że to jajniki tylko że wiązadła macicy się rozciągają po bokachDziewczyny czy też macie w drugim trymestrze ból jajników. Od wczoraj ból po prawej stronie wizyta dopiero w piątek trochę głupot naczytałam się w internecie i teraz mega stres
też tak mam czasami ale właśnie tutaj bardziej chodzi raczej o macicę że się rozciąga także spokojnieDziewczyny czy też macie w drugim trymestrze ból jajników. Od wczoraj ból po prawej stronie wizyta dopiero w piątek trochę głupot naczytałam się w internecie i teraz mega stres
hej, ja się wstępnie zapisałam tylko muszę czekać jak uzbierają większą grupę ogólnie babka mówiła że tak w luty/marzec będziemy startować. U nas w mieście płaci się 500zł za 10- 2h spotkań, nie wiem czy warto ale będę rodzic pierwszy raz więc wolę się bardziej przygotować i posiąść cenna wiedzę jak zajmować się maluszkiem. Chodź wszyscy mówią że to samo przychodziHej jakie macie zdanie o szkole rodzenia . Zapisujecie się? Warto? Czy online czy stacjonarnie? Jakie są ceny w waszych miastach? Jesteś z Łodzi czy jakaś mama zgłębia temat w tym mieście?
też tak mam czasami ale właśnie tutaj bardziej chodzi raczej o macicę że się rozciąga także spokojnie![]()
hej, ja się wstępnie zapisałam tylko muszę czekać jak uzbierają większą grupę ogólnie babka mówiła że tak w luty/marzec będziemy startować. U nas w mieście płaci się 500zł za 10- 2h spotkań, nie wiem czy warto ale będę rodzic pierwszy raz więc wolę się bardziej przygotować i posiąść cenna wiedzę jak zajmować się maluszkiem. Chodź wszyscy mówią że to samo przychodzi![]()