reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Lipcowe Mamy 2025 ☀️

Hej jakie macie zdanie o szkole rodzenia . Zapisujecie się? Warto? Czy online czy stacjonarnie? Jakie są ceny w waszych miastach? Jesteś z Łodzi czy jakaś mama zgłębia temat w tym mieście?

reklama
Hej jakie macie zdanie o szkole rodzenia . Zapisujecie się? Warto? Czy online czy stacjonarnie? Jakie są ceny w waszych miastach? Jesteś z Łodzi czy jakaś mama zgłębia temat w tym mieście?
Ja chodziłam na zajęcia szkoły rodzenia przy szpitalu który wybrałam do porodu. Kosztowało to 200 zł ale pieniądze były zwracane jeśli się urodziło w tym szpitalu. Polecam, fajnie można się oswoić z niektórymi tematami a zajęcia prowadziły położne więc jak przyjechałam rodzić miło było zobaczyć znajomą twarz
Jedynie zajęcia z pierwszej pomocy były w mojej ocenie niewystarczające. Ja jestem ratownikiem więc oczekiwałam więcej wiedzy i praktyki- na takie zajęcia warto zapisać się gdzieś gdzie tylko omawia się zagadnienia związane z udzielaniem pierwszej pomocy

Witam wszystkim. Termin na 16 lipca 2025, moje druga ciąża. Na pokładzie prawie 3 letnia córka. Można prosić o dodatnie do prywatnej grupy?

ja uczęszczałam na takie zajęcia prywatne, odbywały się z partnerem/mężem, w 2022 roku kosztowało u nas 450 zł za 10 spotkań. Oprócz teorii były też ćwiczenia, opieka nad noworodkiem, kapanie, pielęgnacja, pierwsza pomoc. Ogólnie polecam takie zajęcia stacjonarne

Dziewczyny czy też macie w drugim trymestrze ból jajników. Od wczoraj ból po prawej stronie wizyta dopiero w piątek trochę głupot naczytałam się w internecie i teraz mega stres

Dziewczyny czy też macie w drugim trymestrze ból jajników. Od wczoraj ból po prawej stronie wizyta dopiero w piątek trochę głupot naczytałam się w internecie i teraz mega stres
też tak mam czasami ale właśnie tutaj bardziej chodzi raczej o macicę że się rozciąga także spokojnie☺️

hej, ja się wstępnie zapisałam tylko muszę czekać jak uzbierają większą grupę ogólnie babka mówiła że tak w luty/marzec będziemy startować. U nas w mieście płaci się 500zł za 10- 2h spotkań, nie wiem czy warto ale będę rodzic pierwszy raz więc wolę się bardziej przygotować i posiąść cenna wiedzę jak zajmować się maluszkiem. Chodź wszyscy mówią że to samo przychodzi ☺️

też tak mam czasami ale właśnie tutaj bardziej chodzi raczej o macicę że się rozciąga także spokojnie☺️

hej, ja się wstępnie zapisałam tylko muszę czekać jak uzbierają większą grupę ogólnie babka mówiła że tak w luty/marzec będziemy startować. U nas w mieście płaci się 500zł za 10- 2h spotkań, nie wiem czy warto ale będę rodzic pierwszy raz więc wolę się bardziej przygotować i posiąść cenna wiedzę jak zajmować się maluszkiem. Chodź wszyscy mówią że to samo przychodzi ☺️

reklama
O fajnie, że ktoś tutaj zagląda ☺️. Dziewczyny a czy po 13 tyg. nadal odczuwacie złe samopoczucie ? Powiem Wam, że ja nie mogę się już z tym uporać . Jest mi ciągle niedobrze i ta kwasowość w buzi .. czekam chyba na jakieś cudowne pocieszenie, że będzie lepiej …

Do góry