8Ania8
Fanka BB :)
Jest szansa, żebym i ja dostała dostęp mimo, że tak późno do Was napisałam?Dziewczyny, sprawdźcie wiadomości prywatne, mamy wątek zamknięty już
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jest szansa, żebym i ja dostała dostęp mimo, że tak późno do Was napisałam?Dziewczyny, sprawdźcie wiadomości prywatne, mamy wątek zamknięty już
Kilka dziewczyn dołączyło po tym jak napisałyśmy o wątek prywatny bo to było chyba z 3 tyg temuJest szansa, żebym i ja dostała dostęp mimo, że tak późno do Was napisałam?
Tak tak, właśnie ogarnęłam że jeszcze parę dziewczyn dołączyło po tym jak wysłałam listę.Jest szansa, żebym i ja dostała dostęp mimo, że tak późno do Was napisałam?
no i pięknie, odpowiedziałaś mi zanim zadałam pytanieKilka dziewczyn dołączyło po tym jak napisałyśmy o wątek prywatny bo to było chyba z 3 tyg temu
Kto dołączył później a chce być w zamkniętym to musimy zrobić listę i wysłać do Ani by was dopisała.
To może kto by chciał dołączyć niech polubi ten post?
Ja też poproszę. Jak się przedstawiałam to nie napisalam daty porodu.. Termin 30.07Kilka dziewczyn dołączyło po tym jak napisałyśmy o wątek prywatny bo to było chyba z 3 tyg temu
Kto dołączył później a chce być w zamkniętym to musimy zrobić listę i wysłać do Ani by was dopisała.
ja też dołączyłam późniejKilka dziewczyn dołączyło po tym jak napisałyśmy o wątek prywatny bo to było chyba z 3 tyg temu
Ja też bym chciała dołączyć do wątku prywatnegoKilka dziewczyn dołączyło po tym jak napisałyśmy o wątek prywatny bo to było chyba z 3 tyg temu
Udalo sie wyslac liste do Ani?Tak tak, właśnie ogarnęłam że jeszcze parę dziewczyn dołączyło po tym jak wysłałam listę.
Dajcie proszę znać komu jeszcze brakuje dostępu @Devin wiesz może czy jako moderatorki same możemy dodawać osoby do wątku czy to nadal tylko Ania ma taką moc? jutro zajrzę na kompie jakby co to przejrzę co tam można a czego nie można, skopiuje kalendarze itp
Cześć! jeżeli nie jest za późno, tez bym bardzo chciała dołączyć do wątku prywatnego Jestem całkiem nowa tutaj wiec ciężko mi się jeszcze odnaleźć i nie bardzo wiem do kogo pisać w tej sprawieKilka dziewczyn dołączyło po tym jak napisałyśmy o wątek prywatny bo to było chyba z 3 tyg temu
jutro wyślęUdalo sie wyslac liste do Ani?