reklama
94i
Fanka BB :)
trzymam kciuki! Daj znać po wizycie!16:45, i jak wiadomo mocno się stresuje
rdestowiec
Początkująca w BB
Trzymamy kciuki!!16:45, i jak wiadomo mocno się stresuje
meeegy
oboje mamy po 33 lata ale on ma swoje dziwne podejścia na niektóre tematy także bywa roznie..Az sie wrocilam do Twojego postu z wiekiem i zaskoczenie. Myslalam, ze macie po 20 lat. No chyba, ze partner jest mlodszy nie tylko mentalnie?
Sylwkachmiel997
Ja właśnie zaczęłam 9 tydzień i mam jakieś apogeum mdłości. masakra. Robię tylko to co muszę w domu, bo nie mam na nic siły.
amusedxxx
Moderator
Jak będą się utrzymywać to możesz nawet internistę zwykłego poprosić o receptę na te leki na mdłości. Ale oby przeszłoJa właśnie zaczęłam 9 tydzień i mam jakieś apogeum mdłości. masakra. Robię tylko to co muszę w domu, bo nie mam na nic siły.
Magda941234
Zaciekawiona BB
W którym tygodniu był taki wynik ?juz mam, 4480
Byłam dziś na becie.
Kalendarz pokazuje mi 5 tydz +1
Beta wynosi 5967 i zastanawiam się czy jest to prawidłowy wynik
7grudnia
Pojedyncza beta nie powie za wiele, ważny jest przyrost Choć przy tak dużym wyniku przyrosty nie są już tak duże jak na początku. Kiedy masz wizytę?W którym tygodniu był taki wynik ?
Byłam dziś na becie.
Kalendarz pokazuje mi 5 tydz +1
Beta wynosi 5967 i zastanawiam się czy jest to prawidłowy wynik
reklama
Aileen31
Hej dziewczyny ja dzisiaj 5+5. Z objawów to cały czas pojawiają się bóle podbrzusza takie jak na okres, mdłości ale tylko rano na czczo dopóki nie zjem i dzisiaj doszedł ból piersi ale to taki fest. Ale generalnie na razie jest ok
Podziel się: