reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2025 ☀️

reklama
A i co ciekawe estrofem mam do odstawienia dopiero 8.12, a później dopiero progesteron 🤷🏼‍♀️ Faktycznie co lekarz to co innego

Ja zauważyłam też że np do lekarza internisty wrzucają wizyty dodatkowe codziennie po 15, więc mają różne takie swoje zagrywki. I tak zgadzam się że mają trochę wizyt w zanadrzu bo próbowałam syna zapisać do laryngologa i w aplikacji zero, pojechałam do placówki a tam termin za tydzień 🙈
taaak bo właśnie w tym droższym pakiecie gwarantują, że znajdą wizytę w ciągu iluś tam dni, a jak nie to można się dogadać i na fakturę iść gdzie indziej i kasę zwracają. Jest nawet nr tel na specjalną infolinię. No i tak jak piszesz pule „dorzucają” jak pewnie nie ma chętnych na te wizyty „ukryte”. Poza tym tam też różnie grafiki lekarze udostępniają i też często niby nic nie ma a potem hurtowo wizyty są do jakiegoś lekarza…ja np jak dzwoniłam pyt czy są wizyty na 2.11 to mi powiedzieli, że nie ma żadnego ginekologa w tym czasie więc nie mam co sob sp czy coś właśnie „wpadnie”, a 3 dni przed tą data wpadły wizyty do jakieś babki - więc pewnie się dopiero namyśliła, że chce pracować 😃

reklama
Nie śmierdzi ale jak mam się napić to mnie odrzuca totalnie. W ogóle to znalazłam super kawę bezkofeinowa lavazza rozpuszczalna smakuje jak prawdziwa.
Ja nigdy mleka nie piłam a odkąd jestem ciąży codziennie 🙉 najlepiej mi mleczko wchodzi 😅
mnie od kawy już odrzuciło :(
Piję teraz orkiszową Inkę 😀 nigdy nie lubiłam inki bo mi chyba cykoria nie smakuje ale w tej właśnie jej nie ma i taka całkiem całkiem… przynajmniej na tym etapie 😂

Do góry