amusedxxx
Fanka BB :)
wspanialeDziewczyny! 0.3 cm człowieka, widać było piękne serduszko z ostatniej miesiączki 5+3, z USG 5+6 i mamy termin na 07.07 czyli rocznica ślubu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wspanialeDziewczyny! 0.3 cm człowieka, widać było piękne serduszko z ostatniej miesiączki 5+3, z USG 5+6 i mamy termin na 07.07 czyli rocznica ślubu
mega to dziwne że aż taki rozstrzałA i co ciekawe estrofem mam do odstawienia dopiero 8.12, a później dopiero progesteron Faktycznie co lekarz to co innego
Pęcherzyk ciążowy 12mm? A który to tydzień?U mnie pęcherzyk żółtkowy jest ale brak zarodka … mam przyjść za tydzien
pęcherzyk 12 mm
To jeszcze jest czas, pęcherzyk żółtkowy pojawia się mniej więcej 5+2 do 5+5, czyli u Ciebie ok i zarodek się pojawia około 2 dni późniejTak. 5+5
taaak bo właśnie w tym droższym pakiecie gwarantują, że znajdą wizytę w ciągu iluś tam dni, a jak nie to można się dogadać i na fakturę iść gdzie indziej i kasę zwracają. Jest nawet nr tel na specjalną infolinię. No i tak jak piszesz pule „dorzucają” jak pewnie nie ma chętnych na te wizyty „ukryte”. Poza tym tam też różnie grafiki lekarze udostępniają i też często niby nic nie ma a potem hurtowo wizyty są do jakiegoś lekarza…ja np jak dzwoniłam pyt czy są wizyty na 2.11 to mi powiedzieli, że nie ma żadnego ginekologa w tym czasie więc nie mam co sob sp czy coś właśnie „wpadnie”, a 3 dni przed tą data wpadły wizyty do jakieś babki - więc pewnie się dopiero namyśliła, że chce pracowaćJa zauważyłam też że np do lekarza internisty wrzucają wizyty dodatkowe codziennie po 15, więc mają różne takie swoje zagrywki. I tak zgadzam się że mają trochę wizyt w zanadrzu bo próbowałam syna zapisać do laryngologa i w aplikacji zero, pojechałam do placówki a tam termin za tydzień
mnie od kawy już odrzuciłoNie śmierdzi ale jak mam się napić to mnie odrzuca totalnie. W ogóle to znalazłam super kawę bezkofeinowa lavazza rozpuszczalna smakuje jak prawdziwa.
Ja nigdy mleka nie piłam a odkąd jestem ciąży codziennie najlepiej mi mleczko wchodzi