reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2025 ☀️

reklama
Fajnie te kolorowanki ;) ja właśnie kończę robić sweter na drutach ;) z różowej, moherowej włóczki 😂

Ja już pisałam gdzieś, mam 34 lata i trójkę dzieci w wieku: 8, 6 i 3. Właśnie wróciliśmy z weekendu na Śląsku, dzieci wstały po 6, słyszałam jak tuptają do salonu po gry, wzięli co chcieli i zamknęli się w pokoju, a my mogliśmy spać ile chcieliśmy 😀 naprawdę odpoczęliśmy :)

Witam wszystkie nowe dziewczyny :)

Pewnie tak😆

Tylko proszę, nie odbieracie mnie jako ,,gówniary z dziećmi”

Mimo wieku mamy stabilne i dobrze płatne prace, spotykamy się 7lat. Jedyne czego nam brakuje to własnego mieszkania ale o to ciężko bez kredytu, a oprocentowanie na ten moment jest kosmiczne 🙈😆
nikt nie miałby prawa tak myśleć :)
Wiek to tylko liczba.
Ja mam np. 38 lat i pewnie będę tutaj Waszą babcia 😀 ale się tym nie przejmuje bo się na tyle nie czuję i nikt na żywo nie dałby mi więcej niż 30 😎 życie różne scenariusze pisze… czasem czekamy na lepsze czasy, partnera lub same dojrzewamy do tej decyzji ( ja dopiero poczułam instynkt jak miałam 33 lata, wcześniej nie czułam tego w ogóle ale nie żałuję też, że mimo wszystko nie starałam się wcześnie z ówczesnymi partnerami).

Zawsze strasznie mnie wpienia jak ktoś wie lepiej kiedy mamy wyjść za mąż, urodzić dzieci i jeszcze jak je wychowywać 🙈

A tak z innej beczki to w rodzinie mamy dziewczynę 19 letnia, która otwarcie powiedziała, że nie chce mieć dzieci - o bozeeee… jaka afera na pół rodziny 😂 nie chce to nie chce, nie rozumiem jak można komuś w macice na siłę wkładać dziecko 🙈 fajnie że jest świadoma czego chce, może jej się zmieni, a może nie i też będzie dobrze…ale ciotki to normalnie osiwiały jeszcze bardziej 😂

W ogóle dziewczyny biorę drugi dzień ten utrogestan i jest mi niedobrze… na luteinę i duphaston też tak reagowałam :/ sam zapach tego jak czuję to mi aż rośnie 😳 a mnie czeka branie progesteronu do końca ciąży :(
Ja też biore luteinę i utrogestan

W ogóle dziewczyny biorę drugi dzień ten utrogestan i jest mi niedobrze… na luteinę i duphaston też tak reagowałam :/ sam zapach tego jak czuję to mi aż rośnie 😳 a mnie czeka branie progesteronu do końca ciąży :(
Możesz poprosić lekarza o zmianę leku jeśli tak źle reagujesz 😌

Fajnie te kolorowanki ;) ja właśnie kończę robić sweter na drutach ;) z różowej, moherowej włóczki 😂

Ja już pisałam gdzieś, mam 34 lata i trójkę dzieci w wieku: 8, 6 i 3. Właśnie wróciliśmy z weekendu na Śląsku, dzieci wstały po 6, słyszałam jak tuptają do salonu po gry, wzięli co chcieli i zamknęli się w pokoju, a my mogliśmy spać ile chcieliśmy 😀 naprawdę odpoczęliśmy :)

Witam wszystkie nowe dziewczyny :)
Gdzie kupujesz włóczki?:)

reklama
Do góry