reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2025 ☀️

reklama
Fajnie te kolorowanki ;) ja właśnie kończę robić sweter na drutach ;) z różowej, moherowej włóczki 😂

Ja już pisałam gdzieś, mam 34 lata i trójkę dzieci w wieku: 8, 6 i 3. Właśnie wróciliśmy z weekendu na Śląsku, dzieci wstały po 6, słyszałam jak tuptają do salonu po gry, wzięli co chcieli i zamknęli się w pokoju, a my mogliśmy spać ile chcieliśmy 😀 naprawdę odpoczęliśmy :)

Witam wszystkie nowe dziewczyny :)

Pewnie tak😆

Tylko proszę, nie odbieracie mnie jako ,,gówniary z dziećmi”

Mimo wieku mamy stabilne i dobrze płatne prace, spotykamy się 7lat. Jedyne czego nam brakuje to własnego mieszkania ale o to ciężko bez kredytu, a oprocentowanie na ten moment jest kosmiczne 🙈😆
nikt nie miałby prawa tak myśleć :)
Wiek to tylko liczba.
Ja mam np. 38 lat i pewnie będę tutaj Waszą babcia 😀 ale się tym nie przejmuje bo się na tyle nie czuję i nikt na żywo nie dałby mi więcej niż 30 😎 życie różne scenariusze pisze… czasem czekamy na lepsze czasy, partnera lub same dojrzewamy do tej decyzji ( ja dopiero poczułam instynkt jak miałam 33 lata, wcześniej nie czułam tego w ogóle ale nie żałuję też, że mimo wszystko nie starałam się wcześnie z ówczesnymi partnerami).

Zawsze strasznie mnie wpienia jak ktoś wie lepiej kiedy mamy wyjść za mąż, urodzić dzieci i jeszcze jak je wychowywać 🙈

A tak z innej beczki to w rodzinie mamy dziewczynę 19 letnia, która otwarcie powiedziała, że nie chce mieć dzieci - o bozeeee… jaka afera na pół rodziny 😂 nie chce to nie chce, nie rozumiem jak można komuś w macice na siłę wkładać dziecko 🙈 fajnie że jest świadoma czego chce, może jej się zmieni, a może nie i też będzie dobrze…ale ciotki to normalnie osiwiały jeszcze bardziej 😂

W ogóle dziewczyny biorę drugi dzień ten utrogestan i jest mi niedobrze… na luteinę i duphaston też tak reagowałam :/ sam zapach tego jak czuję to mi aż rośnie 😳 a mnie czeka branie progesteronu do końca ciąży :(
Ja też biore luteinę i utrogestan

W ogóle dziewczyny biorę drugi dzień ten utrogestan i jest mi niedobrze… na luteinę i duphaston też tak reagowałam :/ sam zapach tego jak czuję to mi aż rośnie 😳 a mnie czeka branie progesteronu do końca ciąży :(
Możesz poprosić lekarza o zmianę leku jeśli tak źle reagujesz 😌

Fajnie te kolorowanki ;) ja właśnie kończę robić sweter na drutach ;) z różowej, moherowej włóczki 😂

Ja już pisałam gdzieś, mam 34 lata i trójkę dzieci w wieku: 8, 6 i 3. Właśnie wróciliśmy z weekendu na Śląsku, dzieci wstały po 6, słyszałam jak tuptają do salonu po gry, wzięli co chcieli i zamknęli się w pokoju, a my mogliśmy spać ile chcieliśmy 😀 naprawdę odpoczęliśmy :)

Witam wszystkie nowe dziewczyny :)
Gdzie kupujesz włóczki?:)

reklama
Do góry