reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2025 ☀️

Dziewczyny, a Mierzylyscie sobie temperaturę? Czy zawsze we wczesnej ciąży jest podwyższona trochę? Czy nie zawsze tak musi być?
Nigdy nie mierzyłam. Jestem w 3 ciąży (nie mam dzieci)
Poprzednio jak byłam na 1 wizycie to miałam za wysokie ciśnienie, lekarz kazał mierzyć codziennie i zapisywać do kolejnej wizyty. Zamówiłam ciśnieniomierz ale zanim doszedł to już w ciąży nie byłam😣

reklama
Tak pytam, Bo gdzieś tam wyczytałam że powinna się utrzymać 37-37.5 a jak jest mniej niż 37 oznacza ze może być za niski progesteron, odpowiedzialny za utrzymanie ciąży...

Tak pytam, Bo gdzieś tam wyczytałam że powinna się utrzymać 37-37.5 a jak jest mniej niż 37 oznacza ze może być za niski progesteron, odpowiedzialny za utrzymanie ciąży...
Nigdy nie miałam podwyższonej temperatury, progesteron mam zawsze bardzo wysoki w ciąży

U mnie z kolei doszło kłucie bardzo nisko w sumie to jest już spojenie łonowe. Mam też silne bóle raz lewego raz prawego jajnika już sama nie wiem co o tym myśleć. Jutro idę na betę progesteron i tsh i zobaczymy

reklama
Dziewczyny tylko się cieszyć, że nie macie „objawów”. Przecież to nic fajnego jak boli, kręci, wymiotujemy, nie możemy spać lub śpimy na stojąco, śmierdzi nam wszystko, mamy zaparcia, biegunkę, sikamy co 5 min i wkurzamy się o wszystko 🙈

Do góry