Na cyklu naturalnym. Od 13 grudnia do 27 mam już tylko jedna tabletkę cyclogestu. Potem już nicCałkowicie już zeszłaś z progesteronu? Szybko chyba dosyć miałaś na cyklu naturalnym? Mi jeszcze został cyclogest
reklama
To nadal Twoje tętno A w którym jesteś tygodniu?tu mam jeszcze takie coś , nic innego mi się nie udaje wyłapać. Raz to słychać z prawej strony, raz po środku i tak się zmienia.
Różnie słychać, bo różne nasze naczynia przechodzą przez jamę brzuszną. Może gdzieś uda mi się wrzucić jak to powinno brzmieć, bo za pierwszym razem nagrywałam u siebie
meeegy
Fanka BB :)
To nadal Twoje tętno A w którym jesteś tygodniu?
Różnie słychać, bo różne nasze naczynia przechodzą przez jamę brzuszną. Może gdzieś uda mi się wrzucić jak to powinno brzmieć, bo za pierwszym razem nagrywałam u siebie
11+1. To teraz się zeStresowalam jeszcze bardziej
Aileen31
O matko biedna, uważaj tam na siebie Staraj się pić wodę, bo najważniejsze żebyś się nie odwodniła. Spróbuj może wodę delikatnie ciepłą z imbirem, jak kiedyś miałam zatrucie pokarmowe to była jedyna rzecz która mi pomogła nie wymiotować.Dziewczyny dzisiaj jakiś koszmar, co chwilę wymiotuję samą wodą i żółcią, a biorę trzy tabletki xonvei… podejrzewam, że rano zwymiotowałam tabletkę i dlatego tak jest.. do tego jestem chora, mam zatkane zatoki, powiem wam, że mam siłę tylko płakać…
Kompletnie nie masz czym! W tym tygodniu bardzo ciężko wyłapać jeszcze maluszka, a szczególnie teraz, bo w 11 tygodniu maluch wielkościowo jest taki, że jest pod bardzo dużymi naczyniami u Ciebie i te dźwięki się bardzo często nakładają. Dlatego nie zaleca się używania detektorów tak wcześnie. W ogóle bym na Twoim miejscu rzuciła w kąt i spróbowała za dwa tygodnie dopiero.11+1. To teraz się zeStresowalam jeszcze bardziej
Link do: m4a: 4 gru, 15.38.m4a11+1. To teraz się zeStresowalam jeszcze bardziej
To tak dla nauki, ale dzisiaj jestem 11+2 i szukałam bardzo długo i prawie rozwaliłam detektor przy tym, bo Kokoś był dokładnie pod moim tętnem Więc w ogóle bym się nie przejmowała.
Sosna108
To ładnie z tą hemoglobiną, mi już spadła poniżej 12 i lekarz kazał brać żelazo, narazie będę się ratować zakwasem z buraka. W poprzedniej ciąży też miałam anemięJa biore pregna plus bez zelaza 1tabl + 2 tabl pregna dha. W zeszlej ciazy to samo bralam i do konca ciazy nie mialam anemii a hemoglobina nie spadla poniżej 13.7 wiec nie bede kombinowac.
Mi na prenatalnych powiedziała że najprawdopodobniej chłopiec tak na 90% i jest chłopiecFajnie, ja nie mogę się doczekać
A dziewczyny co już miały prenatalne, to udało się poznać płeć czy to za wcześnie?
o ja już jutro o której?A ja jutro prenatalne, jak o tym myślę to trochę się stresuję
a ja wlansie na odwrót słyszałam że jak jest chłopiec to są pewni a z dziewczynką właśnie nieWiesz co, wczoraj sie dowiedzialam, ze jak mowia, ze dziewczynka to bedzie dziewczynka. A z chlopcami podobno problem bo moga byc wargi sromowe nabrzmiale u dziew i wydaje sie, ze chlopiec a rodzi sie dziewczynka
meeegy
martwię się bo cycki jak flaki i nic nie chce się zmienić. Dlatego to kupiłam. Ale na szczescie we wtorek wizytaKompletnie nie masz czym! W tym tygodniu bardzo ciężko wyłapać jeszcze maluszka, a szczególnie teraz, bo w 11 tygodniu maluch wielkościowo jest taki, że jest pod bardzo dużymi naczyniami u Ciebie i te dźwięki się bardzo często nakładają. Dlatego nie zaleca się używania detektorów tak wcześnie. W ogóle bym na Twoim miejscu rzuciła w kąt i spróbowała za dwa tygodnie dopiero.
reklama
Wiesz, ze objawy z ciała to można wsadzić w buty prawda? Mnie raz bolą, raz nie, raz bym spała, raz pełna energii, no poza chorobą teraz. Dobrze, że wtorek już tuż tuż, ale moim zdaniem niepotrzebnie się martwiszmartwię się bo cycki jak flaki i nic nie chce się zmienić. Dlatego to kupiłam. Ale na szczescie we wtorek wizyta
Podziel się: