reklama
amusedxxx
Moderator
Ja na razie zmuszam się żeby łyknąć kwas foliowy i acard co wieczór, nie myślę o niczym więcej póki cojakie planujecie brać witaminki w 2 trymestrze?
Devin
Moderator
Też miałam czas że brałam co 3 dni bo nie dałam rady przełknąć, zmuszałam się do tego co muszęJa na razie zmuszam się żeby łyknąć kwas foliowy i acard co wieczór, nie myślę o niczym więcej póki co
raisonnablement
Fanka BB :)
Zazdroszczę ja biorę 3 tabletki, a i tak codziennie zdarzy mi się wymiotować jak coś nie podejdzie, bez znaczenia czy wcześniej podchodziło czy nieJa od tygodnia czuję się dobrze, wczoraj odstawiłam X, zobaczymy za 2 dni czy będę tego żałować
Sosna108
Fanka BB :)
Ja to chyba Pueria ale trochę mi nie pasuje że jest tam kwas foliowy łączony z folianem zamiast samego folianu, za to nie maja konserwantów wypełniaczyjakie planujecie brać witaminki w 2 trymestrze?
zielony_notesik
Aktywna w BB
W pierwszej w 20 tygodniu, w drugiej 16Hej. Ja walczę z sensorem, który mam od 4 dni i ciągle pokazuje mi wyniki zawyżone o jakieś 30-50j. Na czczo na przykład cukier 110 na sensorze, a glukometr sprawdzony wielokrotnie 80. Po posiłkach podobnie. Biorąc już pod uwagę różnicę 15min jaka musi upłynąć między pomiarami. Także na razie daje mi więcej stresu niż pożytku i więcej kłucia glukometrem niż wcześniej Czytałam, że często są z nim takie problemy i można reklamować.
W czwartek mam prenatalne. Już się nie mogę doczekać jak zobaczę dzidzię
A jeszcze bardziej nie mogę się doczekać gdy zacznę czuć ruchy. Uwielbiałam to w pierwszej ciąży.
Czy są tu mamy, które były już w drugiej ciąży? Kiedy zaczęłyście czuć ruchy?
reklama
Nie wiem czy to to ale ja już rano odstawiłam proga. WYDAJE MI SIE ze jest lepiej ale wypowiem się za kilka dniZazdroszczę ja biorę 3 tabletki, a i tak codziennie zdarzy mi się wymiotować jak coś nie podejdzie, bez znaczenia czy wcześniej podchodziło czy nie
Podziel się: