reklama
raisonnablement
Fanka BB :)
Właśnie tak czytałam, że te normy ciągle są zmieniane..Zaraz do 80 będzie Ja latem miałam 94 bodajże, tak że już wiem co mnie czeka Taka moja natura niestety.
JestemA
Mój diabetolog mówił że granica na czczo to 90 i to nowe wytyczne, ginekolog powiedział że on zna takie normy że ma nie przekroczyć 92. Ja miałam 91 także według ginekologa nie miałam cukrzycyZaraz do 80 będzie Ja latem miałam 94 bodajże, tak że już wiem co mnie czeka Taka moja natura niestety.
Wylogowana
Jutro i już całą w stresie jestem, mam nadzieję że juz cos zobaczękiedy masz wizytę?
Mi wychodzi chlopiec. A co do mdlosci przy dziewczynce, to ja w pierwszej ciąży miałam mdlosci aż do samego końca, a wymiotowałam jeszcze na porodówce no i mam córkęZ kalendarza chińskiego wychodzi mi dziewczynka, więc może tym razem będą krótsze mdłości I .
A u was co wychodzi?
raisonnablement
Kiedyś piłam łyżkę octu jabłkowego rozcieńczonego w szklance letniej wody, ciekawe czy w ciąży też można, muszę zapytać na wizycie w poniedziałek to jest dobre na obniżenie glukozyMój diabetolog mówił że granica na czczo to 90 i to nowe wytyczne, ginekolog powiedział że on zna takie normy że ma nie przekroczyć 92. Ja miałam 91 także według ginekologa nie miałam cukrzycy
amusedxxx
NieTy dziś znowu wizyta?
Jaka ładna autokorektaJa miałam głupotę na czczo 85 . Mam nadzieję że już b nie urośnie mocno
stopomyslow
Zaciekawiona BB
Prenatalne mam 20.12
Ja też mam prenatalne 20.12
reklama
94i
moja też ;p Już w pon wezmę skierowanie do diabetologa, na bank mnie cukrzyca ciazowa nie ominieZaraz do 80 będzie Ja latem miałam 94 bodajże, tak że już wiem co mnie czeka Taka moja natura niestety.