reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2025 ☀️

reklama
Zaraz do 80 będzie 🙈 Ja latem miałam 94 bodajże, tak że już wiem co mnie czeka 😅 Taka moja natura niestety.
Mój diabetolog mówił że granica na czczo to 90 i to nowe wytyczne, ginekolog powiedział że on zna takie normy że ma nie przekroczyć 92. Ja miałam 91 😆 także według ginekologa nie miałam cukrzycy 😄

kiedy masz wizytę? ;)
Jutro 🙈 i już całą w stresie jestem, mam nadzieję że juz cos zobaczę:)
Z kalendarza chińskiego wychodzi mi dziewczynka, więc może tym razem będą krótsze mdłości I 🤮.
A u was co wychodzi?
Mi wychodzi chlopiec. A co do mdlosci przy dziewczynce, to ja w pierwszej ciąży miałam mdlosci aż do samego końca, a wymiotowałam jeszcze na porodówce 🙃 no i mam córkę 😁

Mój diabetolog mówił że granica na czczo to 90 i to nowe wytyczne, ginekolog powiedział że on zna takie normy że ma nie przekroczyć 92. Ja miałam 91 😆 także według ginekologa nie miałam cukrzycy 😄
Kiedyś piłam łyżkę octu jabłkowego rozcieńczonego w szklance letniej wody, ciekawe czy w ciąży też można, muszę zapytać na wizycie w poniedziałek:D to jest dobre na obniżenie glukozy

reklama
Do góry