reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2025 ☀️

Ja dzis miałam konsultacje wyników glukozy u internisty i dostałam skierowanie na krzywą cukrową, norma w ciąży jest 5,1 a ja mam 5,15. W środę mam wizytę u diabetologa, a w poniedziałek ginekologa więc zobaczymy co ostatecznie powiedzą.
Mi wyszła dobra glukoza ale z tego co wiem w późniejszym etapie każda ciężarna ma to badanie?🫣

reklama
Ja miałam uczucie na syna, więc oczywiście mam córkę 😅 I teraz bym się nie obraziła za drugą, ale wiadomo, najważniejsze żeby było zdrowe :)

Też dla synów mieliśmy imiona (i dalej mamy) i to że 3. Dla córki nie i teraz też nie mamy 🙈
Ja tak samo, zawsze chcieliśmy chłopca i imie mamy wybrane.
Więc znając moje „chciałabym” to będzie dziewczynka.
Oczywiście będę przeszczęśliwa 🥰
Jest mi to obojętne 🥹

Ja dzis miałam konsultacje wyników glukozy u internisty i dostałam skierowanie na krzywą cukrową, norma w ciąży jest 5,1 a ja mam 5,15. W środę mam wizytę u diabetologa, a w poniedziałek ginekologa więc zobaczymy co ostatecznie powiedzą.
W pierwszej ciąży glukozę na czczo miałam Na granicy dlatego miałam bardzo szybko badanie krzywej cukrowej do końca pierwszego trymestru brałam met for minę na szczęście ominęła mnie cukrzyca ciążowa i na drugiej krzywej też nie wyszło żeby było coś nie tak

o matko glukoza w mmol to jest jakiś horror nigdy tego nie ogarnę 😅 Tylko mg/dl 🤣

reklama
Do góry