reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2024

Hej, co tam u Was słychać ? U mnie cukier się unormował a nawet zaliczyłam ostatnio spadek poniżej 70 🤷. Dzisiaj na wizycie diabetolog zadowolony a niedawno odebrałam w końcu wyniki badań prenatalnych i wszystkie ryzyka niskie, także teraz już planuje tylko przybierać na wadze😀😀😀
Ja jutro połówkowe. Moze już będziemy wiedzieć czy to na pewno dziewczynka czy moze chłopak 😅 i idziemy od razu na przegląd wózków bo sklepach haha. Ale ten czas mi zleciał ,już połowa ciąży 🤰🏻🥹 już się dzidzia rozpycha.❤️

reklama
No niestety nie ukazała się nam płeć na ekranie.😅 Uparta dzidzia ,konsekwentnie się kryje. Choć lekarz mówi że o stawiałby dziewczynkę ale tak ma nóżki ułożone że prawie nic nie widać. Znów czekanie 😭
No niestety. Człowiek czeka na te połówkowe jak na zbawienie i z wielką nadzieję a tu klops. ... Ostatnim razem dowiedziałam się w 36 tygodniu kto u mnie siedzi w brzuchu. Ale oczywiście życzę wam byście już na następnej wizycie sie dowiedzieli na 100%. Teraz też nadal czekam, tylko teraz u nas jest tak że jeden lekarz mówi chłopak drugi dziewczyna 😁

My połówkowe mamy dopiero w połowie marca☹️ na pierwszych prenatalnych lekarz stwierdził, że prawdopodobnie dziewczynka więc też może połówkowe dopiero potwierdza 😊 ja dopiero zaczynam czuć delikatnie ruchy i nadal nie jestem jeszcze pewna czy to już dzidzia czy jednak jelita😂😂

No niestety. Człowiek czeka na te połówkowe jak na zbawienie i z wielką nadzieję a tu klops. ... Ostatnim razem dowiedziałam się w 36 tygodniu kto u mnie siedzi w brzuchu. Ale oczywiście życzę wam byście już na następnej wizycie sie dowiedzieli na 100%. Teraz też nadal czekam, tylko teraz u nas jest tak że jeden lekarz mówi chłopak drugi dziewczyna 😁
Mi mówią że wygląda na dziewczynkę ale ma wrażenie że dlatego bo nic nie odstaje.. choć już nastawiam się na dziewczynkę ,najważniejsze żeby bylo zdrowe a póki co jest. 🙂

No niestety nie ukazała się nam płeć na ekranie.😅 Uparta dzidzia ,konsekwentnie się kryje. Choć lekarz mówi że o stawiałby dziewczynkę ale tak ma nóżki ułożone że prawie nic nie widać. Znów czekanie 😭
Ja na wizycie u swojej gin dowiedziałam się,.że na 70% u nas jest dziewczynka był to chyba 14 tydzień 😊 i w sumie tak się nastawiłam nawet kilka rzeczy, które kupiłam to dziewczyńskie 😄
Życzę Ci, aby jednak dzidzia nie była taka tajemnicza i powiedziała halo jestem....😘

Ja na wizycie u swojej gin dowiedziałam się,.że na 70% u nas jest dziewczynka był to chyba 14 tydzień 😊 i w sumie tak się nastawiłam nawet kilka rzeczy, które kupiłam to dziewczyńskie 😄
Życzę Ci, aby jednak dzidzia nie była taka tajemnicza i powiedziała halo jestem....😘
Nam też mówiła babka w 12 tyg ale szansę by równe 50/50. Drugie USG było tak słabe że ledwo było widać w całości główke i jej zarysy. No trudno poczekać i tak musimy 🫣

reklama
Do góry